![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Heaven, fenomenul orgasmului feminin este multidimensional si se simte diferit aproape de fiecare data cind se produce, deci cu siguranta ca in cazul Sfintei, aceste stari aveau in mare parte o conotatie mistica
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul nu poate face mare lucru singur.. Dar daca cerem ajutor si ne nevoim macar un pic, Dumnezeu ajuta sigur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur daca nu doresti sa citesti ceva, evita sa intri pe aceste subiecte...si rezuma-te la a citi restul, sub rubrica generalitati...ca slava Domnului sunt ample si multe |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa rastignirea lui Dumnezeu Iisus Hristos nu mai stapaneste Satana bunurile materiale ale acestui lumi:
"30.Iisus a răspuns și a zis: Nu pentru Mine s-a făcut glasul acesta, ci pentru voi. 31.Acum este judecata acestei lumi; acum stăpânitorul lumii acesteia va fi aruncat afară." (sunt de la Evanghelia Sfantului Ioan Teologul capitolul 12 aceste versete.) Cine le stapaneste? Pai acum le stapanesc oamenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai asta vroiam sa arat ca orgasmul este fizic,este o placere fizica,chiar daca cei doi se iubesc si normal ca iubirea lor e dincolo de fizic,simturi etc Comuniunea dintre un barbat si o femeie,chiar si in timpul actului sexual normal ca este si sufleteasca,dincolo de fizic dar orgasmul propriu-zis eu cred ca e o placere fizica. Adica 2 oameni se iubesc,se casatoresc,se simt bine impreuna,se roaga traiesc impreuna in Biserica si normal ca se pot iubi si in timpul actului sexual care se finalizeaza prin orgasm. Dar tocmai asta vroiam sa zic ca orgasmul nu e un scop in sine,nici macar casatoria si chiar procrerea nu sunt scopuri,ci doar mijloace.Scopul este mantuirea sufletului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hahahaha... Alt mit.. lipsa activitatii sexuale duce la boli? Deci orgasmul ala este spre sanatatea barbatului? poate nu are nevasta.. deh, sanatatea conteaza. (Apropo de sex mistic, doar asa ca informare.. exista orgasm masculin fara ejaculare.. il practica multi din cei pasionati de yoga si alte chestii pagane) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o taina, asta.. Nu sunt de acord cu partea cu postul, sarbatoarea si alaptatul, si cu anticonceptionalele (daca nu sunt abortive), pentru ca taina casatoriei este mai mare decat postul, cum spun si parinti considerati altfel aspri. (Am uitat cine, cita cineva pe aici, parca Arsenie Papacioc) Depinde.. Si nu zic ca fiecare unire trupeasca chiar in cadrul casatoriri are aceeasi valoare de 'icoana' de care vorbeam, insa are posibilitatea in sine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ar trebui facut iar un topic despre asta, ca sa stie cei care nu vor sa discute despre asa ceva pentru ca ii tulbura. Asta da. Dar in principiu, cred ca nu este contrar credintei ortodoxe sa discutam despre orice exista pe lumea asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista forme de abstinenta care pot duce daca nu la boli fizice (nu cred ca se intampla asa des), la tulburari psihice sau macar sufletesti. Ecistz o abtinere care este si ea spre rau. Trebuie canalizata in alta parte energia sexuala. Daca nu este canalizata ea poate dauna.