View Single Post
Vechi 10.07.2009, 14:46:59
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate Ovidiu aceasta zicere:
"În mormânt cu trupul, în iad cu sufletul ca un Dumnezeu, în rai cu tâlharul si pe scaun împreună cu Tatăl si cu Duhul ai fost, Hristoase, toate umplându-le, Cel ce esti necuprins." este la randuiala Sfintei Proscomidii care face parte din randuiala Sfintei Liturghii crestin ortodoxe.
poi draga mihailit, dumneata ce parere ai ca asta era dupa moarte, nu? deci dupa momentul in care shi-a dat sufletul Domnul Hristos... dupa ce shi-a dat sufletul in mainile... "in mainile Tale imi incredintzez sufletul Meu, Parinte", deci dupa ce a baut sau dupa ce i-au atins gura/buzele cu buretele plin cu zeama din isop amestecat cu otzet caci strigase/ceruse zicand: "Mi-e sete" asha cum a mai strigat mereu Dumnezeu la fantana sau in alte locuri...

deci daca asha zice la Liturghie fireshte ca nu e minciuna ci Dumnezeu a primit sufletul shi duhul Sau... in mainile Sale, dupa ce a murit, iar dupa trei zile a inviat, in dimineatza adanca a sfintei Dumnici, ziua intai, Sabatul cel veshnic al sfintei Duminici ce se tzine de sambata seara pana luni dimineatza...