Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 13.07.2009, 15:27:05
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
ca sa nu fiu off topic acolo, iti raspund aici.

da Anca, e vorba de filtrul general pe care ti-am mai zis de curand sa-l cureti, si ai zis ca da, dar in practica vad ca e ba. vezi sa nu ramai cu obiceiul asta prost al rastalmacirii, adica al interpretarii cu rea vointa. ti-am si explicat pe topicul respectiv ce am vrut sa spun prin acel comentariu, dar vad ca tot degeaba, ca tu stii tot ce te-ai programat.

apropo, am observat ca altora stii sa le vorbesti in alta factura, cum ar veni esti cu unii muma, cu altii ciuma. pacat ca ai fond bun, dar pierzi mult prin cultivarea ideilor preconcepute, chiar fixe uneori.
De vreme ce ai observat ca altora le scriu din suflet, poate ca tocmai filtrul tau ar trebui curatat. Ai ajuns sa ma apostrofezi chiar si la orice vorba frumoasa.
Cat despre dispozitia de a-mi curata filtrul pe care mi-o dai, sa stii ca sunt atenta la mine si imi curat "filtrele", cum zici, dar tu nu prea observi. Esti precum musca tzetze, stii numai sa intepi. Cand te vei opri din acest sport, vei vedea ca si tie iti scriu frumos, doar ca te faci ca nu observi.