Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.07.2009, 10:16:50
anastasia2008's Avatar
anastasia2008 anastasia2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Locație: Acum, in Valenii de Munte, Prahova.
Religia: Ortodox
Implicit

Am stat si eu destul de multe luni in cumpana, daca sa postez sau nu pe forum poze cu familia mea. In ziua in care le-am postat, mi-a fost foarte frica, de parca as fi facut cea mai mare greseala. Dar reactiile celorlalti, care au fost pozitive, m-au linistit. Acum, imi doresc si eu foarte mult sa-i cunosc pe ceilalti si ma bucur foarte mult cand intru pe pagina cuiva, sa gasesc poze cu acesta. Pentru ca atunci cand ii citesc postarea, imi vine in minte chipul lui, si-l inteleg mai bine.
E normal ca unora sa le fie teama. Si mie imi mai este teama si acum. Ceea ce am castigat: o multime de prieteni pe forum. Si asta conteaza pentru mine foarte mult.
Intre minutul acesta care bate ... si celalalt.

Si-mi pare neinteles si trist,
Ca nu privim la cer mai des,
Ca nu culegem flori si nu iubim,
Noi, cei care asa de repede murim.

http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/
Vechi 11.07.2009, 01:54:24
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Eu am observat ca scriu f. multi frustrati pe forumul asta, oare de ce?
insa nu asta este problema, ci faptul ca nu-si lasa frustrarile acasa ci vin sa-si verse nervii aici pe forum. mai ziceti fratilor (si surorilor, mai ales!) cate o rugaciune, mai faceti si o cruce inainte sa va apucati sa bateti la calculator.
Vechi 11.07.2009, 02:08:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da, Anca, poate ca ai dreptate si cu siguranta ai motivele tale pentru aceasta ezitare. Uneori , chiar si eu cred ca este mai bine ca totul sa ramana doar la acest nivel virtual si fara cunostinta chipului celullat, fiindca influientele pot fi diverse. Chiar mi s-a intamplat ca unii sa aiba o alta atitudine fata de mine dupa infatisare, ce-i drept, mai buna...intr-un fel de-a spune si mai rea intr-un alt sens. Nu prea ne este de folos !
Poate, poate intr-o zi imi oferi si mie posibilitatea de-a te vedea, doar sunt femeie, plus ca am avut ceva "alieri "aici pe forum, fapt care ma face sa te simt mai aproape prin simplul fapt ca suntem de ceva vreme. (chiar de ti-ai dorit de multe ori sa dispar ).
Oricum, nu detin absolut nici un resentiment fata de tine...si fata de nimeni de pe forum .
Draga mea, nu este ezitare, ci decizie. Nu imi pun fotografia pe internet si gata. Si stiu si de ce.
Nu am dorit sa pleci tu personal, ci unele replici de-ale tale...
Vechi 11.07.2009, 10:47:31
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
Chiar nu inteleg aceasta secretomanie fata de infatisarea fiecaruia de pe forum, mai ales a celor care sunt relativ veterani ! ! !
Nu sunt naiva, dar tot nu inteleg de ce atata secret in exprimarea Cuvantului Domnului cu valul pe chip ?
Uite, mi-am pus si eu cateva poze publice acum.
Vechi 11.07.2009, 15:06:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Uite, mi-am pus si eu cateva poze publice acum.
Eu am o găleată de poze ! ! ! Ști ce-mi place mie Fani, că Ory ne îndeamnă să punem poze și ea le scoate aproape pe toate din albumul ei .E simpatică prin modul ei de a reacționa la însăși îndemnurile ei ! ! !
Vechi 11.07.2009, 20:25:43
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Scuze, eu am tinut pozele mult si bine. Stii tu, Cristi, unele persoane chiar se uita cu uriciune la ele...mai ales acum de cand sunt mari, parca privesti persoana in fata .
Oricum, nu sunt un mister in aceasta priviinta, plus ca am ramas cu avatarul.
Nu te mai tavali pe jos de ras....
Vechi 13.07.2009, 06:25:28
mirelat
Guest

Implicit raspuns - de pe topicul "Ce nu ne place in biserica"

ca sa nu fiu off topic acolo, iti raspund aici.

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Vai, da, uite ce ochelari de cal am! Tu de fapt ii laudai pe romani, ca fiind singurii care stiu ce e de facut si de a adus la Sf. Maslu! Iar mie mi-a sunat aproape ca o barfa. E clar: Trebuie sa-mi curat si urechile! Si jos ochelarii de cal!
da Anca, e vorba de filtrul general pe care ti-am mai zis de curand sa-l cureti, si ai zis ca da, dar in practica vad ca e ba. vezi sa nu ramai cu obiceiul asta prost al rastalmacirii, adica al interpretarii cu rea vointa. ti-am si explicat pe topicul respectiv ce am vrut sa spun prin acel comentariu, dar vad ca tot degeaba, ca tu stii tot ce te-ai programat.

apropo, am observat ca altora stii sa le vorbesti in alta factura, cum ar veni esti cu unii muma, cu altii ciuma. pacat ca ai fond bun, dar pierzi mult prin cultivarea ideilor preconcepute, chiar fixe uneori.
Vechi 13.07.2009, 07:38:09
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Scuze, eu am tinut pozele mult si bine. Stii tu, Cristi, unele persoane chiar se uita cu uriciune la ele...mai ales acum de cand sunt mari, parca privesti persoana in fata .
Oricum, nu sunt un mister in aceasta priviinta, plus ca am ramas cu avatarul.
Nu te mai tavali pe jos de ras....
Nu poți să-mi iei acest drept de a mă tăvăli pe jos ! Nu ?
Vechi 13.07.2009, 11:12:04
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anastasia2008 Vezi mesajul
Am stat si eu destul de multe luni in cumpana, daca sa postez sau nu pe forum poze cu familia mea. In ziua in care le-am postat, mi-a fost foarte frica, de parca as fi facut cea mai mare greseala. Dar reactiile celorlalti, care au fost pozitive, m-au linistit. Acum, imi doresc si eu foarte mult sa-i cunosc pe ceilalti si ma bucur foarte mult cand intru pe pagina cuiva, sa gasesc poze cu acesta. Pentru ca atunci cand ii citesc postarea, imi vine in minte chipul lui, si-l inteleg mai bine.
E normal ca unora sa le fie teama. Si mie imi mai este teama si acum. Ceea ce am castigat: o multime de prieteni pe forum. Si asta conteaza pentru mine foarte mult.
Draga Lavinia, daca ai avut ceva temeri in a posta poze personale, trebuia sa le pui in album privat si atunci numai cei din lista de prieteni ar fi avut acces la ele... in ceea ce te priveste, vreau sa-ti marturisesc ca pana sa vad pozele cu tine.. pentru mine erai doar un simplu nume, care nu imi spunea nimic De indata ce am vazut pozele tale.. te-am indragit pe loc si te asigur ca e greu a uita pe viitor cine e userul Anastasia 2008.
Vechi 13.07.2009, 11:17:01
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Draga Lavinia, daca ai avut ceva temeri in a posta poze personale, trebuia sa le pui in album privat si atunci numai cei din lista de prieteni ar fi avut acces la ele... in ceea ce te priveste, vreau sa-ti marturisesc ca pana sa vad pozele cu tine.. pentru mine erai doar un simplu nume, care nu imi spunea nimic De indata ce am vazut pozele tale.. te-am indragit pe loc si te asigur ca e greu a uita pe viitor cine e userul Anastasia 2008.
Păi cum vine asta Marina ? Nu pe mine m-ai îndrăgit pe loc ? Hmm, hm. . hm. . . .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07