![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am stat si eu destul de multe luni in cumpana, daca sa postez sau nu pe forum poze cu familia mea. In ziua in care le-am postat, mi-a fost foarte frica, de parca as fi facut cea mai mare greseala. Dar reactiile celorlalti, care au fost pozitive, m-au linistit. Acum, imi doresc si eu foarte mult sa-i cunosc pe ceilalti si ma bucur foarte mult cand intru pe pagina cuiva, sa gasesc poze cu acesta. Pentru ca atunci cand ii citesc postarea, imi vine in minte chipul lui, si-l inteleg mai bine.
E normal ca unora sa le fie teama. Si mie imi mai este teama si acum. Ceea ce am castigat: o multime de prieteni pe forum. Si asta conteaza pentru mine foarte mult.
Si-mi pare atat de rau ca se mai poate, Gasi atata vreme pentru ura, Cand viata nu-i decat o picatura, Intre minutul acesta care bate ... si celalalt. Si-mi pare neinteles si trist, Ca nu privim la cer mai des, Ca nu culegem flori si nu iubim, Noi, cei care asa de repede murim. http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am dorit sa pleci tu personal, ci unele replici de-ale tale... |
|
|||
|
|||
![]()
Uite, mi-am pus si eu cateva poze publice acum.
|
||||
|
||||
![]()
Eu am o găleată de poze ! ! ! Ști ce-mi place mie Fani, că Ory ne îndeamnă să punem poze și ea le scoate aproape pe toate din albumul ei .E simpatică prin modul ei de a reacționa la însăși îndemnurile ei ! ! !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Scuze, eu am tinut pozele mult si bine. Stii tu, Cristi, unele persoane chiar se uita cu uriciune la ele...mai ales acum de cand sunt mari, parca privesti persoana in fata .
Oricum, nu sunt un mister in aceasta priviinta, plus ca am ramas cu avatarul. Nu te mai tavali pe jos de ras....
|
|||
|
|||
![]()
ca sa nu fiu off topic acolo, iti raspund aici.
Citat:
apropo, am observat ca altora stii sa le vorbesti in alta factura, cum ar veni esti cu unii muma, cu altii ciuma. pacat ca ai fond bun, dar pierzi mult prin cultivarea ideilor preconcepute, chiar fixe uneori. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|