Citat:
În prealabil postat de Fani71
Windorin are dreptate, asa spune credinta ortodoxa despre om, bolile si batranetea lui. In psalmi se vorbeste tot de omul cazut, iar animalele, toata natura, a cazut odata cu omul.
|
Citat:
În prealabil postat de anna21
Chiar ma gandeam sa comentez postarea lui Ory, dar mi-ai luat-o inainte! Cam asa vad si eu lucrurile, dar mai nuantat. Imbatranirea ESTE folositoare, intr-un sens. Cred ca este important ca omul sa-si simta neputinta fizica si psihica, altfel ar fi prea mandru! Murim incetul cu incetul. imbatranirea este doar un avertisment.
|
[COLOR=darkred]Ma bucur ca ati inteles cele spuse de mine[/COLOR], spre deosebire de alte persoane, care sustin ca inteleg aproape tot, fara insa a fi chiar asa. De aceea nici nu am mai zis nimic. Atunci cand nimeni nu este de acord cu mine, ma pun pe ganduri si analizez tare cele spuse, pentru ca imi este teama ca nu cumva sa fiu in inselare cu vreo parere personala. Multumesc pentru intemeiere.
[COLOR=darkred]Omul este minunat pana in cele mai mici detalii[/COLOR], iar trupul este o opera de arta a Creatorului. Totul este minunat in trupul omului si nimic de lepadat, insa cu mult mai minunat a fost omul gandit de Dumnezeu dintru inceput. La mare, constiinta va fi cea care va ingadui sau va impiedica pe om sa stea aproape gol in fata altora. Personal, eu merg fara probleme la mare, insa daca as fi preot, ori vreun alt cleric, nu stiu de as mai putea ramane usor "in chiloti", pe o plaja.