Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2009, 12:13:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da, exact asa eram ! Sa fim sinceri !
Iar acum, gandind la varsta aceia, sunt sigura ca, daca m-as fi casatorit as fi ales cu putin discernamant si, probabil as fi ajuns la divort, in cele din urma...nicidecum la resemnare.
După câte cunosc și după câte am discutat noi , ai fost totuși o puștoaică cuminte, cu o viață ce te-a pus la multe încercări, dar ai fost ok !
Vechi 13.07.2009, 12:17:24
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Să facem totuși o diferență !

Sunt puștoaice și puștoaice și sunt femei și femei . Nu-i bine să punem totul la olaltă . Există puștoaice si femei de consum, există puștoaice și femei înebunite după sex, dar majoritatea sunt conform vârstei lor.
Vechi 13.07.2009, 12:17:27
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
După câte cunosc și după câte am discutat noi , ai fost totuși o puștoaică cuminte, cu o viață ce te-a pus la multe încercări, dar ai fost ok !
Asa este, am fost mai cuminte pentru ca m-am agatat cat am putut de constiinta proprie, asa este felul meu, nu este o virtute, insa nu pot spune ca nu am fost naiva sau ca nu am gresit in repetate randuri, fara sa-mi dau seama...sa nu uitam faptul ca nu am fost casatorita si aceasta-mi dadea impulsul unei libertati alese dupa firea mea si dupa imprejurari. Poate ca, daca as fi fost casatorita, as fi gresit si mai mult...din naivitate constrangerii.
Multi cred ca libertatea inseamna posibilitatea de-a face orice, eu cred ca libertatea poate fi mult mai frumos perceputa ca posibilitatea de-a alege si de a nu face orice...

Last edited by ory; 13.07.2009 at 12:21:45.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2009, 12:20:37
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asa este, am fost mai cuminte pentru ca m-am agatat cat am putut de constiinta proprie, asa este felul meu, nu este o virtute, insa nu pot spune ca nu am fost naiva sau ca nu am gresit in repetate randuri, fara sa-mi dau seama...sa nu uitam faptul ca nu am fost casatorita si aceasta-mi dadea impulsul unei libertati alese dupa firea mea si dupa imprejurari. Poate ca, daca as fi fost casatorita, as fi gresit si mai mult...din naivitate constrangerii.
Uite o chestie interesantă , bună de topic : a greși si mai mult. . . din naivitatea constrângerii ! Da, să ști că e un adevăr aici . . .
Vechi 13.07.2009, 12:58:50
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Implicit

Ory, draga mea, nu stiu cum faci , dar de mlte ori simt ca ma pui la zid, direct sau indirect.red ca trebuie sa fac niste precizari:
1. NU AM ABSOLUT NIMIC CU DOAMNELE MAI DURDULII, SAU CU CELULITA, SAU CU SANI "LANGOS". DOAR DUMNEZEU STIE CUM VOI ARATA PESTE ANI. POATE ASA SI INCA MAI MULT
2. DACA TU MA CONSIDERI O PUSTOAICA DE 21 ANI CARE INCA NU STIE PE CE LUME TRAIESTE, TE INSELI. CONSIDER CA AM O GANDIRE DESTUL DE MATURA, CARE IMI TRADEAZA VARSTA, DECI AM MINTEA"COAPTA", CUM SE SPUNE.
3. CE TE FACE SA CREZI CA SUNT CONSTRANSA PRIN CASATORIE? A FOST ALEGEREA MEA, SI CHIAR IMI PLACE; IN PLUS RELATIA CU SOTUL MEU E UNA DESCHISA. NU AM NEVOIE SA "EXPERIMENTEZ" SAU SA "EXPLOREZ" ALTE LUCRURI, SAU SA SIMT NEVOIA SA IL INSEL
4. NU CRED CA SOTUL MEU M-AR INSELA, CU ATAT MAI MULT CU O FEMEIE CARE I-AR PUTEA FI MAMA.
5. DE CREZI CA ESTE SORTITA ESECULUI CASNICIA MEA?
Vechi 13.07.2009, 13:03:17
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Implicit

Citat:
asa este tia, imi cer scuze ca m-am afisat cu ceva seriozitate fara rost.
Dar, uite, ce te faci daca sotul chiar se uita dupa o astfel de femeie trecuta de 40 de ani, cu celulita, cu toples nu prea demn, cu sunci...cu ce vrei tu ?
Ce zici daca te mai si inseala cu o astfel de femeie ? Ai avea soc, bine-nteles, de aceia este bine sa nu spui niciodata...niciodata.
Barabatii chiar au tendinta de-a se apropia de femei mai mature, este o chestie ce deriva din instinctul acestora de a-si gasi sentimentul matern din mama, dar si pe cel de stabilitate si protectia ce o confera maturitatea, mai cu precadere decat naivitatea si farmecul tineretii.
Fratele meu are o vorba ; "daca ma vede sotia cu una slaba si tanara in oras, cu siguranta nu v-a fi geloasa sau suspicioasa fiindca ea stie ca, nu ma atrag deloc pustoaicele si nici femeile slabe..." (fratele meu fiind slab ).
Sotul meu spune ca nu s-ar uita la o relatie cu o pustoaica pentru nimic in lume, i-ar fi teama, sunt imprevizibile, sunt neinfranate, sunt necoapte la minte si astfel pot sa greseasca deseori....
Crede-ma, trebuie sa fii cu luare aminte, dar nu obsedata in acest sens. Barbatii simt o nevoie de completare foarte ciudata, mai putin bazata pe discernamant, cat pe "nevoi personale"...ca sa sune asa ca un cont, caci pana la urma, chiar asa si devine.
sa inteleg ca sotul tau crede ca toate pustoaicele sunt cu..e?
Bine ca ai baietel si nu fetita
Vechi 13.07.2009, 13:04:03
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Vai, Doamne fereste !, Tia...nicigand sa cred ca este sortita esecului casnicia ta....Doamne, ce-a iesit ?!
Am spus doar, sa nu spui nicodata, NICIODATA..in rest, fiecare casnicie are particularitatile ei. Tu le stii pe-ale tale.
Cat despre interesele sotului meu, am spus ca nu sunt aplecate spre pustoaice (nu ca nu l-ar atrage ), tocmai pentru ca i-ar fi teama, pentru ca nu ar avea incredere...etc.
Vechi 13.07.2009, 13:12:57
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Vai, Doamne fereste !, Tia...nicigand sa cred ca este sortita esecului casnicia ta....Doamne, ce-a iesit ?!
Am spus doar, sa nu spui nicodata, NICIODATA..in rest, fiecare casnicie are particularitatile ei. Tu le stii pe-ale tale.
Cat despre interesele sotului meu, am spus ca nu sunt aplecate spre pustoaice (nu ca nu l-ar atrage ), tocmai pentru ca i-ar fi teama, pentru ca nu ar avea incredere...etc.
Noroc că țin la tine și te cunosc cât de cât, că altfel aveam o reacție nu tocmai potrivită. Tare m-am abținut , și nu-mi stă in fire, mă doare capul altfel . Of, of, of . . Tocmai vorbeam de net ceva mai jos pe alt topic . Vezi Ory cum s-a răzbunat netul de care vorbeai ( și dragoste și tot ! ) . Ne autoflagelăm spunea-i parcă ? ? ?
Vechi 13.07.2009, 13:13:07
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
Dorine te contrazic oleacă mai mult ! Și-n Psalmi spune ce sunt optzeci de ani și mai mult de atât ? Osteneală . . .Și animalele au acest regres, uzură ( le cad dinții, părul, auzul slăbește, apare cataracta, orbirea chiar ) . Să judecăm ECHILIBRAT !
Windorin are dreptate, asa spune credinta ortodoxa despre om, bolile si batranetea lui. In psalmi se vorbeste tot de omul cazut, iar animalele, toata natura, a cazut odata cu omul.

Insa noi vorbim aici de omul si omul la plaja asa cum este el acum.
Asa cum moartea are pentru noi de la intrupare si inviere o valoare pozitiva, si batranetea si poate chiar semnele ei pot capata o astfel de valoare. Depinde cum le traim. Daca suntem robi ai mitului tineretii vesnice nu in sensul teologic, al raiului, de care vorbea windoin, ci in sensul agatarii de ce este efemer si pamantean, atunci nu mai putem vedea frumusetea batranetii demne, a batranetii intelepte si implinite, si vom vedea numai celulita si cocoasele. Nu ochii stralucitori si trasaturile in care se citeste inteligenta, modestia, intelepciunea..
Vechi 13.07.2009, 13:15:31
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Noroc că țin la tine și te cunosc cât de cât, că altfel aveam o reacție nu tocmai potrivită. Tare m-am abținut , și nu-mi stă in fire, mă doare capul altfel . Of, of, of . . Tocmai vorbeam de net ceva mai jos pe alt topic . Vezi Ory cum s-a răzbunat netul de care vorbeai ( și dragoste și tot ! ) . Ne autoflagelăm spunea-i parcă ? ? ?
Nu inteleg ce vrei sa spui...poate, tocmai fiindca nu ai spus.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: caminaris Tinuta in Biserica 28 03.01.2013 17:15:44
Doctrina socului- mersul lumii Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 3 06.06.2012 19:29:32
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare mara2008 Generalitati 7 25.12.2009 22:35:45
plaja versus rugaciune jenica Generalitati 29 01.08.2007 07:50:09