View Single Post
Vechi 14.07.2009, 16:23:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenadana Vezi mesajul
Pai,asta e...ca nu sunt vre-o adolescenta ....am 34 de ani,am trecut prin viata,relatii,si nu confund sentimentele...
Ceea ce simt nu e o joaca!
Culmea e ca sunt curtata de barbati,si nu ma intereseaza nimeni!!!nu ma pot apropia de nimeni!Nu am nici-o relatie si nici nu pot sa ma gandesc la casatorie,nu ca n-as vrea ,nu ma pot atasa,nici macar indragosti de un barbat normal!
CUM DE S-A INTAMPLAT ASTA?????????!!!!!!!!!!!!!!!SA-MI PICE CU TRONC UN CALUGAR!!!!!!
El si-a facut probabil doar datoria de duhovnic...si eu.....nu glumesc....simt ca ma pierd...
"nebun este cel ce-shi pune nadejdea in om"... iar dumneata in loc sa-tzi pui nadejdea in Dumnezeu shi sa vezi ca de la el venea binecuvantarea shi iubirea pentru aproape dumneata te-ai ratacit indragostindu-te de un chip? de un vas? de un slujitor? te-ai fermecat shi te-ai magulit magulindu-te cat de frumos tzi-ai pus nadejdea in om shi nu in Dumnezeul slujit de acel calugar... poi nu el tzi-a picat cu tronc ci dracul v-a incurcat de nu o sa va mai descurce nimeni... sau tu nu shtii ca ei au jurat juramantul fecioriei? asha ii rasplateshti lui Dumnezeu? cazandu-i slujitorul in ispita? interesant mod de a te indragosti tocmai de cei de care nu e voie sa te indragosteshti... eu cred ca de tine eshti indragostita shi de dulcele tau glas shi de ademenirile cu care incerci sa-l seduci shi vrajeshti... ca altfel nu-mi pot da seama cum te potzi indragosti de cineva la care ii vezi doar fatza acoperita shi aia de tulee sau de barba... deci e altceva la mijloc shi nu dragostea curata... e ispita jegxului ... aia v-a doborat. Nu te supara, dar e revoltator, e ca shi cum eu m-ash indragosti de preoteasa sau de o monahie... cum adica sa ma indragostesc? s-o poftesc sa ce? sa ne ducem pe dobogan direct in iad la satan? Doamne pazeshte! Ma iarta ca eu is mult mai pacatos.

Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 16:30:35.
Reply With Quote