Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru
Am inteles mersi de rapsuns.E bine atunci ca se discuta la SECTE acesti puciosi.Probabil VSOVI nu e orb vrea sa ne converteasca.
|
ai intzeles greshit, ca nu e ce zice aceasta ci unii din spirit mitoman se ocupa sa dea vedicte cand BOR s-a temut ca sa dea, se gasesc ei mai deshteptzi, mai siguri, le-a shoptit lor cate cineva... nu te lua dupa gloata ci cauta shi citeshte shi te vei lamuri ca eu am dreptate, adica nu eu ci Domnul... Duhul... iar eu asha orbeshte am aflat shi chiar daca e despre Domnul vorba acolo, nu vreau sa va convertesc ci sa cititzi ca sa aflatzi despre Adevar, shi sa va lamuritzi... ca nu fac parte din nici o grupare sau secta shi n-am nici un alt interes decat sa cititzi in sperantza ca o sa va mantuitzi prin rabdare...
nu-mi fac probleme ca nu totzi au parte de iubire, "nu totzi din lume se vor prapadi shi nu totzi din manastire se vor mantui"... eu sper ca macar unii din ei shi daca ishi amintesc shi de mine sa ma pomeneasca, sa-l pomeneasca shi pe ala de le-a tocat nervii... ca poate s-o indura Domnul shi de mine asemenea voua... ca precis sunt mai necredincios ca voi doar ca nu vad... shi cred viceversa... cine poate shtii...
dar e sigur Domnul Cel ce prooroceshte... fiecare cat a citit shi cat a priceput de la Duhul...