Citat:
În prealabil postat de naephius
Asta nu e argument. Vreau argument ! Dovedeste-mi ca nu am dreptate. Adu-mi dovezi cu care sa-ti sustii afirmatiile. Fara dovezi, afirmatiile sunt nule, nu crezi ?
Ce anume am de citit ? Tocmai asta vreau, sa-mi dai sa citesc. Dar nu din secolul VII, ci din traditia apostolica. Dovedeste-mi ca conteaza pururea-fecioria Mariei pentru mantuirea vreunui om.
Si de ce ma categorisesti cu "voastra" ? Am spus eu ca ma identific cu vreo grupare ? Te rog sa n-o mai faci.
|
Nicaieri nu am spus ca pururea-fecioria Mariei conteaza pt mantuirea unui om. Conteaza Sf Fecioara Maria ca persoana. Pt ca daca nu ar fi fost ea, Mantuitorul nu s-ar mai fi intrupat. Nu am timp sa caut sa iti dau sa citesti. Cauta singur.
Deci tu nu faci parte din nici o confesiune religioasa? Adica ti-ai inventat tu un dumnezeu al tau? Nu inteleg.
|