Citat:
În prealabil postat de ory
Eu " urasc barbatul in general " ?...oameni buni, duceti-va la psiholog sa va rezolve problemele de personalitate, sa va desluseasca frustrarile, nu aici .
Daca nu va pricepeti la a caracteriza pe cineva, nu o mai faceti !
Va spun eu care sunt cele mai evidente motive pentru care o femeie paraseste un barbat; IMATURITATEA...de care vad ca nu duceti lipsa.
Credeti-ma, pentru o femeie care mai este si cu capul pe umeri, aceasta imaturitate este extrem de obositoare, este de-a dreptul stresanta fiindca aduce cu sine multe, multe alte laturi pentru care trebuie sa ai o insutita rabdare.
Anna, fereasca Dumnezeu sa ajungi la psiholog din lene...exista multe, foarte multe alte motive profunde care , chiar ar necesita aceasta interventie...ce mai faci atunci ?
Uneori, nu este vorba de neadaptare, ci de adaptare la "primit " , mai ales in zilele noastre, devine tot mai acuta aceasta situatie.
Moshu, daca ar fi sa analizez situatia ta cred ca mi-ar trebui cateva nopti, dupa care as realiza ca ...am vorbit degeaba.
|
Imi cer scuze, dar cred ca ai vorbit degeaba (cel putin in cazul meu) si cred ca si eu am vorbit degeaba. Inca odata, nu sunt psiholog, dar din postul de mai sus am vazut ceva de genul "eu intotdeauna am dreptate". Eh, femeia!

Uite, cu asta ma poti acuza pe drept de imaturitate.