![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu " urasc barbatul in general " ?...oameni buni, duceti-va la psiholog sa va rezolve problemele de personalitate, sa va desluseasca frustrarile, nu aici .
Daca nu va pricepeti la a caracteriza pe cineva, nu o mai faceti ! Va spun eu care sunt cele mai evidente motive pentru care o femeie paraseste un barbat; IMATURITATEA...de care vad ca nu duceti lipsa. Credeti-ma, pentru o femeie care mai este si cu capul pe umeri, aceasta imaturitate este extrem de obositoare, este de-a dreptul stresanta fiindca aduce cu sine multe, multe alte laturi pentru care trebuie sa ai o insutita rabdare. Anna, fereasca Dumnezeu sa ajungi la psiholog din lene...exista multe, foarte multe alte motive profunde care , chiar ar necesita aceasta interventie...ce mai faci atunci ? Uneori, nu este vorba de neadaptare, ci de adaptare la "primit " , mai ales in zilele noastre, devine tot mai acuta aceasta situatie. Moshu, daca ar fi sa analizez situatia ta cred ca mi-ar trebui cateva nopti, dupa care as realiza ca ...am vorbit degeaba.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 19.07.2009 at 22:31:52. |
|