Citat:
În prealabil postat de heaven
Nu sunt de acord...aici iarasi este o hiba legata de mentalitate,pe care si femeile au adoptat-o in defavoarea relatiei cu sotul.
Evident ca nimeni nu este perfect,este firesc sa facem compromisuri,toti avem defectele noastre,insa aici discutam de unele destul de grave,care impiedica o relatie sa isi urmeze cursul firesc,armonios.
Deci,mi se pare hilar sa spun: bine ca e lenes si duc tot greul in spate singura,dar nu ma inseala sau ...ei,ma inseala,mai umbla si el ca e barbat,dar imi aduce bani in casa si tine la familie.
|
Iti inteleg indignarea, Heaven.. Nu aprob ce face sotul Catalinei, mai degraba am vrut sa-i arat ca fiecare familie are problemele ei. Am ajuns sa cred ca o casnicie este un sir de incercari. Pana acum eu nu am vazut cupluri fara probleme (poate doar cei care se afla inca in luna de miere).
Cat despre sotul Catalinei, eu cred ca daca el nu realizeaza singur ca are o mare problema, nu se va schimba! Trebuie sa-l doara destul de rau ca sa faca ceva (sau dimpotriva sa incerce sa munceasca si sa simta o mare satisfactie in ce face.. dar mai putin probabil).
(Cred ca un pas ar fi ca parintii sa nu-i ajute cu bani.)