View Single Post
Vechi 20.07.2009, 23:45:09
naephius
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu stiu, Naephius. Presupun ca un preot stie mai multe..
Cred ca unde este dragoste nu poti sa te astepti la multe. Si atunci fiecare situatie este diferita: depinde cat este in stare fiecare femeie sa reziste!

(Eu imi amintesc un caz din familia mea. O matusa era bolnava de cancer, nu se mai putea da jos din pat. Sotul ei era betiv si aducea prostituate in casa.
Au mai fost si aici pe forum femei care au povestit lucruri cutremuratoare.. Evident ca o casatorie nu trebuie desfacuta din orice. Lipsa iubirii nu este un motiv! Dar cand nu exista iubire apar lucruri monstruoase).
Asa e, unde nu exista dragoste e tragic (dragoste inteleasa in principiu ca fapte, si nu atat ca sentimente si vorbe). Dar Hristos nu permite desfacerea casatoriei (divortul) decat dintr-un singur motiv, preacurvia. Despartirea din orice alta cauza e pacat.

Nu cred ca porunca ascultarii nevestei fata de barbat, pe care o porunceste Pavel, e conditionata de iubirea barbatului fata de femeie. Si nici porunca iubirii nevestei asa cum a iubit Hristos Biserica nu e conditionata de supunerea femeii fata de barbat.
Reply With Quote