View Single Post
Vechi 21.07.2009, 15:30:17
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Sa iesiti din Evul Mediu?
Pai ati fost primiti la UE!
Au gresit aceia care v`au acordat votul crezand ca ve-ti reusi sa va schimbati ?

Cititi ultimele replici care ati scris si poate o sa intelegeti dece Romania este vazuta de altele tari ca cea mai inapoiata tara din Europa.
Poate din cauza asta peste 2 milioane de cetateni romani au emigrat in alte tari, cine pentru munca si cine pe veci.2 milioane din 22.De necrezut.Si mai gasiti, unii printre voi obraznicia sa va plangeti de evreii care nui mai aveti. Adevarul este ca acei antisemiti pritre voi,sunt mancati de gelozie si de ura...La voi nu aveti critice ci numai la evrei.Critice mincinoase ca evreii au omorat crestini si chiar pe Iisus.Toate minciuni care fac pe oamenii mici ,cu mintea mica sa se simta importanti si destepti.Asa cred ei.
IN OMAGIU PENTRU JAVRELE ANTISEMITE,PUN ACI CATEVA DATE DESPRE TARA MEA, PATRIA EVREILOR.
Israelul are buget anual ca Romania care are de trei ori mai multi cetateni si o tara de cateva ori mai mare. Israelul are actual rezerve de valuta de peste 40 miliarde $.La Bursa Israeliana s`au sters pierderilede la inceputul crizei financiare si multe actiuni au aratat castiguri frumoase.
Israelul a primit titlul de Tara desvoltata de la Banca Mondiala.Israelul face export in toata lumea si produsele lui se cred mai bune ca bune.
Toate astea am facut in 61 de ani,de munca, seriozitate si inteligenta,cu toate razboaiele care suntem nevoiti sa facem si sa le platim. Fara bautura si fara sa aruncam vina pe altii daca gresim.
Domnule Moise ,bunastarea materiala nu are nici o valoare daca este insotita de o decadere morala.
Decaderea morala va duce si la decaderea economica .
O societate in care homosexualitatea si drogul tind sa fie legiferate nu are cum sa se dezvolte .
Deocamdata in Romania exista o rezistenta ,chiar si tacita impotriva acestor legi.
Asa cum sunt ei ,romanii mai au un discernamint in ceea ce priveste morala.
Om fi noi inapoiati ,desi pentru unii inapoierea inseamna pastrarea valorilor traditionale ,dar avem si lucruri bune destule.
Noi nu vrem nivelare economica ,nu vrem bogatii nemasurate ,vrem sa ne pastram identitatea.
Ce valoare au bogatiile daca ne pierdem sufletul?
D-voastra ,ca tara sunteti puternici pentru ca primiti bani si ajutoare din afara de la banci care sunt ale unor bancheri evrei.
Va rog sa ma credeti ,nu banii sunt totul ,trebuie sa mai si visam.
Reply With Quote