Subiect: Teoria Evolutiei
View Single Post
Vechi 21.07.2009, 16:02:29
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andu30 Vezi mesajul
Sensul pentru care am folosit cuvantul "hazard" este primul sens si nu al doilea. De ce crezi ca iti ceream cauza? Cum poti vorbi doar de efecte cand nu ne spui nimic de cauza. Spui ca evolutionismul nu e interesat de originea vietii, dar ne vorbeste despre viata. Cat timp nu spui o teorie cap - coada este normal sa nu fi crezut.
Cauza evolutionismului este lupta pentru resursele limitate de pe planeta noastra. resursele fiind limitate, castiga cel mai bine adaptat la mediu samd pana in zilele noastre :)
Sa prezint evolutionismul cap-coada aici pe forum e lucru cam complicat! Sunt mult prea multe de spus (si evident eu nu le stiu pe toate). Am incercat sa expun cateva idei. Poate totusi imi fac timp sa scriu un mesaj mai coerent in locul unor replici aruncate uneori cam neglijent. Nu promit nimic pt ca este o munca titanica pentru care nu prea am timp acum.
Partea cu originea vietii este inclusa in alte teorii si nu face parte din evolutionism. Eventual, amandoua ar putea face parte dintr-o teorie mai...evoluata!
Inca un link despre fosilele tranzitionale:
http://www.talkorigins.org/faqs/faq-transitional.html
dar din pacate nu are poze
Reply With Quote