View Single Post
Vechi 22.07.2009, 02:31:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Aberezi. Era putin probabil ca avioanele sa intre în cladiri si ele sa nu se prabuseasca.

Explicatia ta cu prisma nu are logica, nu sustine în nici un fel imposibilitatea prabusirii.

Retezarea sistemului de rezistenta în zonele de impact a facut ca masa superioara sa cada si sa apese pe restul constructiei. Parintii mei sunt ingineri, nu au primit granturi si nu i-am auzit sa sustina aberatiile conspirationiste. În plus în perioada atacurilor si în anii urmatori lucram într-o institutie de arhitectura si nu am auzit pe cineva cu povestile respective. Inginerii aia de pe alte continente or fi poate de pe alte planete.
.
Tuturor le este frica sa deschida gura, mai ales in tarile mici unde nu mai primesti viza SUA, de aceea nu mai sufla nimeni nici acolo, deci nu-i vorba de granturi peste tot :)),... in tarile mici te pot speria si cu umbra ta.

Tu poti sa intelegi si sa crezi ce vrei, este dreptul tau insa sunt o gramada de filmulete, documentare si cercetari facute de oameni carora nu le este frica ca vor fi refuzati intrarea in SUA, ...deci nu este vorba de ce spun eu ci EI. Este plin internetul.

De exemplu, de ce a cazut cladirea mai mica de linga turnuri fara sa fie lovita, tot la modul controlat

..si inainte de retezare partea de sus ce facea , nu apasa pe cea de jos?:)))
oricum n-are importanta, nu incerc sa te conving asa cum nici tu nu poti sa o faci
Reply With Quote