Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Oamenii de stiinta au fost cumva recompensati la greu pentru credibilitate deci ce spun ei acolo nu corespunde cu ce spun alti ingineri de pe alte continente si mai ales ne imbrobodesc cu oi avalansa de termeni ca sa impresioneze ... Oricum sunt si ei cu foamea in git si ar face orice sa-si primeasca grant-urile de milioane de dolari pentru "cercetari"
Ca sa stii, structurile de rezistenta la aceste cladiri seamana cu o piramida dpdv al dimensionarii pilonilor de la fundatie catre virf, deci in limbaj simplu, de la gros spre mai subtire(sau de la foarte dur la mai putin dur). Desi cladirea este o prisma, in esenta, prin felul in care a fost dimensionata ea tot o piramida ramine. Deci asta am invatat eu la prima mina la Rezistenta materialelor.
Ca urmare cum poate un avionas care loveste virful piramidei sa produca dezintegrarea ei uniforma si in aparenta controlata?
,,,in fine nici nu are rost sa mai continuam, mai ales cind intervin in discutie tot felul de pusti care nici macar nu au vazut cum arata Politehnica
|
Aberezi. Era putin probabil ca avioanele sa intre în cladiri si ele sa nu se prabuseasca.
Explicatia ta cu prisma nu are logica, nu sustine în nici un fel imposibilitatea prabusirii.
Retezarea sistemului de rezistenta în zonele de impact a facut ca masa superioara sa cada si sa apese pe restul constructiei. Parintii mei sunt ingineri, nu au primit granturi si nu i-am auzit sa sustina aberatiile conspirationiste. În plus în perioada atacurilor si în anii urmatori lucram într-o institutie de arhitectura si nu am auzit pe cineva cu povestile respective. Inginerii aia de pe alte continente or fi poate de pe alte planete.
Ti-am demonstrat pe topicul cu iudaismul ca sari cu afirmatii categorice care se dovedesc a fi 100% false, vad ca nu ai învatat nimic.