View Single Post
Vechi 24.07.2009, 23:35:44
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Alt aspect care nu se poate din PACATE schimba este culoarea nostra inchisa de par de ochi si ...mai ales de PIELE care este primul element la care se uita occidentalii mai ales cei europeni. !
Andrei, Dumnezeu ne-a creat pe unii blonzi, pe altii bruneti... Asta ar trebui sa stie si occidentalii. Culmea este, ca in Germania si un neamt brunet e in situatia de a fi discriminat...am vazut la TV pe unul, care nu a fost servit intr-un bar pentru ca era brunet. Cu acea ocazie am aflat ca si nemtii sunt in buna parte bruneti. Nemtoaicele nu, ca ele se si vopsesc... Iar scandinavele, care au un par spalacit, si-l vopsesc mai inchis, ca sa le iasa trasaturile in evidenta; si ei avand ochi albastri, prefera ochii caprui sau negri...
Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Lucrind in Austria cam pe la revolutie, am sesizat imediat de cum am pasit in tara diferenta si avantajul de a fi blond inalt si cu ochi verzi mai ales la gasirea fara probleme a locurilor BUNE de lucru.
Tare mandru cred ca esti de tine! Si ce munci ti se ofereau tie in Austria? Sau lasa, mai bine nu...
Reply With Quote