Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona
Iti spun eu de ce. Ca sa fi atent tot timpul la Dumnezeu si sa nu mai fi aplecat spre pacate. Adica din dragoste pentru o pacatoasa asa cum sunt eu. Si stiu asta pentru ca eu am aceasta boala si numai prin infranare pot tine boala sub control, crede-ma!
|
Doamne ajuta!
Ce inseamna infranare pentru a tine boala sub control?
Nu eu am aceasta boala, dar traiesc alaturi de un om care este chinuit de ea. Ma simt atat de neputincioasa ca nu-l pot ajuta decat incurajandu-l. Ii spun mereu ca "asta e doar o alta zi, maine poate fi mai bine! Sunt zile si zile..."
Cum lupti cu oboseala, cu neputinta de a merge, sau de a face transferul din scaunul cu rotile in pat etc? Ieri am plecat pentru cateva cumparaturi. Cand m-am intors l-am gasit cazut langa pat... Ma astepta acolo neputincios. Cand sa faca transferul din fotoliul lui rulant in pat, piciorul drept a alunecat ... Groaznic este sa vezi atata suferinta si neputinta!
Te rog mult, spune-mi ce stii despre boala, ce tratament faci, ce-ti spune medicul neurolog. Bolnavii intre ei se pot ajuta mai mult decat o pot face medicii, pentru ca doar cei care sufera inteleg mai bine boala.
Te imbratisez si Domnul sa-ti usureze lupta cu boala aceasta!