Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Mirungerea(Ungerea cu Mir)

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2009, 16:00:40
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Iti spun eu de ce. Ca sa fi atent tot timpul la Dumnezeu si sa nu mai fi aplecat spre pacate. Adica din dragoste pentru o pacatoasa asa cum sunt eu. Si stiu asta pentru ca eu am aceasta boala si numai prin infranare pot tine boala sub control, crede-ma!
Doamne ajuta!

Ce inseamna infranare pentru a tine boala sub control?
Nu eu am aceasta boala, dar traiesc alaturi de un om care este chinuit de ea. Ma simt atat de neputincioasa ca nu-l pot ajuta decat incurajandu-l. Ii spun mereu ca "asta e doar o alta zi, maine poate fi mai bine! Sunt zile si zile..."
Cum lupti cu oboseala, cu neputinta de a merge, sau de a face transferul din scaunul cu rotile in pat etc? Ieri am plecat pentru cateva cumparaturi. Cand m-am intors l-am gasit cazut langa pat... Ma astepta acolo neputincios. Cand sa faca transferul din fotoliul lui rulant in pat, piciorul drept a alunecat ... Groaznic este sa vezi atata suferinta si neputinta!

Te rog mult, spune-mi ce stii despre boala, ce tratament faci, ce-ti spune medicul neurolog. Bolnavii intre ei se pot ajuta mai mult decat o pot face medicii, pentru ca doar cei care sufera inteleg mai bine boala.

Te imbratisez si Domnul sa-ti usureze lupta cu boala aceasta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce se face cu uleiul si faina de la Sf.Maslu? anisoara Maslul 87 02.03.2014 00:30:07
Sfantul Maslu - Biserici in Bucuresti elenan Maslul 21 04.09.2012 20:24:56
Sfantul Maslu Maria-Raluca Maslul 12 16.10.2010 14:18:43
Faina si uleiul de la Sf.Maslu speranta Maslul 29 15.03.2010 23:24:56
Cum se folosesc:uleiul si faina de la Sf Maslu? tinutza Generalitati 4 11.03.2007 21:23:32