View Single Post
Vechi 27.07.2009, 12:43:21
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
bine nu au fost pe luna atunci cand au zis ei in 69 ...dar au ajuns ulterior,sunt o groaza de marturii acum nu numai primul film!!!
care? da te rog exemple shi argumente sa vad daca pot sa-i cred ca au ajuns ulterior, ca eu nu cred ca au ajuns, fiindca nici o nascoceala, nici o mashinarie nu e capabila sa zboare intr-un ipotetic vid unde exista atractzie, decat sa cada ca pana sau ghiuleaua... fireshte cu acceleratzie de 6 ori mai mica... sau poate ca or fi shi alte solutzii in afara de firul de nylon sau motorul care trebuie sa trimita masa in directzie opusa... masa engross... shi cum o strangi? daca sa zicem ca o arunci in mod controlat prin explozii pe cel putzin trei directzii din motive de echilibru shi nerasucire... ca trebe multa masa, mult praf lunar sa arunci ca sa te ridici.

iar dunele se vad la imaginile luate de satelitul ala japonez care abea in 2008 s-a apropiat shi a luat imagini, shi se vad parca un fel de dune sau de roca sau ghiatza ca prea-s lucioase formele de relief... asha arata luna

Last edited by vsovi; 27.07.2009 at 13:07:06.
Reply With Quote