View Single Post
Vechi 05.08.2009, 18:41:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Desi azi a fost prima zi pe acest forum... se pare ca l-am idenficat corect din prima in mesajul meu legat de filmul Ostrov. DECI ESTI SECTAR! SI TREABA AIA DE LA PUCIOSA(si altele asemenea) ESE ORICE ALTCEVA (DRACESC) NUMAI ORTODOXIE NU!
E o carte "Minuni si false minuni" a lui Mihai Urzica si sunt acolo linii bine trasate de evaluare a tuturor fenomenelor de genul asta, asta pentru cei interesati, ca vsovi o sa-si arda mainile ca el crede ca e dracu' in cartea aia...
o dragul meu, tare ai sa te miri cand vei ajunge la concluzia ca este invers decat crezi... ca lucrurile stau exact viceversa:

-Sfanta Cetate e totushi sfanta shi cei ce o hulesc sunt cei cazutzi de la dreapta Credintza
-Trambitza sf Verginica este totushi Trambitza Domnului shi cei ce o hulesc se autocondamna caci n-au luat aminte la glasul lui Dumnezeu

-crezi ca ai prins un sectant dar defapt ai luat obiceiul cel rau puturos al celor ce strecoara tzantzarii dar inghit camila, ca pana la a filtra tzantzarii trebuia sa shtii ca:

1-Dumnezeu e bun shi smerit cu oamenii shi-i iubeshte nemasurat dupa mare mila Sa, mai ales pe cei ce se intorc asha ca tine
2-dracul e rau shi mandru shi ii pismuieshte shi ii ureshte pe oameni shi ishi imbraca sculele sculate mereu in haine de sfant ... ascunzandu-shi roadele in nisip exact ca pisica... lovind mereu in nevinovatzi, copii shi vaduve shi sfintzii cei cu adevarat sfintzi...

iar unii sarmani fraieri pun botul... sa caute shi sa vada ce roade a ascuns in nisip Pisi, cazand din Har shi in necredintza...

deci pana sa ai o concluzie fa bine shi citeshte macar cateva pagini. Poate itzi va fi de folos ca sa-tzi faci o parere cinstita...

asha ca te iert shi pe tine caci eshti nou venit, nou intors Acasa, te iert ca deindata ce te-ai intors Acasa, fiule risipitor, ai shi "impushcat" catziva casnici shi ai dat sfoara in tzara cat eshti de vrednic shi perspicace exact ca un adevarat detectiv particular...

da, m-ai prins, sunt pacatos, un mare pacatos din BOR shi-i cred pe Pucioshii lui Dumnezeu din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim, ma stradui sa tziu cont, sa tzin seama, sa iau aminte, sa raman cu ceva in viatza mea de la ei... iar sectant shi eretic n-ash vrea sa ajung, sau sa ma descopar ca deja sunt vazand cum imi cresc ghiare sau copite la unghii, nu pentru ca ar fi ei sectantzii sau ereticii sau paganii rai doar ca-s sectantzi sau apostatzi sau eretici sau pagani, ci ar fi rau pentru mine ca m-ash dezice de Calea Adevarului care singura duce la Viatza... caci nashterea de sus din apa shi duh folosind Adevarul ne va face slobozi in Adevar... slobozi de pacat shi de diavol shi de rautatea noastra proprie shi personala, inviindu-ne din moartea a doua shi scotzandu-ne din iad... prin rabdare shi iar rabdare shi iar rabdare shi iubire.

Last edited by vsovi; 05.08.2009 at 18:57:07.