![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. (in SUA activitatzi prozelite? adica in SUA se incerca racolarea de adeptzi? adica evanghelishtii se racolaul intre ei? sau pucioshii traditzionalishti cautau americani?) Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. (rezulta ca de ceea ce se intampla in SUA se ia masuri draconice in Romania? poi ce era Noul Ierusalim condusa de americani? ce erau spioni, incercau americanii prin ei sa ne faca evanghelishti? poi nu se vede dupa portul celor din Noul Ierusalim ca sunt traditzionalishti romani cum era dinainte de 1919?) Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea (cum adica retrocedarea? despre ce biserica e vorba? poi ce au luat cei de la Pucioasa ceva de la cineva? tot ce au sunt daruri ale celor din manastire shi daruri ale celor care s-au facut sanatoshi prin mila lui Dumnezeu, despre ce retrocedare e vorba? ce sunt pucioshii comunishti care au luat pamantul sau bisericile sau sunt ei imperialishti catolici sau grecocatolici? au avut ei legaturi cu comunishtii? retrocedare de la ei? ce ciudatzenie shi ce gogoashe o mai fi shi asta?) bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim” (deci cenzura culturala la sugestia Patriarhiei? sau fusese a patriarhiei ceva biserica? shi o cereau inapoi? cine i-a deposedat de ea? pucioshii?) , precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim” (parare/invinovatzire la MI ca sa-i judece tribunalul militar? poi BOR sprijina linshajul? sprijinea Patriarhia shi avea relatzii cu cei din MI? poi tribunalul militar shi politzia se ocupa de uniforma shi hainele preotzeshti? dar scrie haine monahale, poi nu ei shi le-au cusut? poi le-a furat de la cineva? le-a imbracat fara permis pucioshii? nu fusesera unshi de BOR? brusc devenisera infractori?) , urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții (deci Patriarhia facea interventzii de linshaj la puterile statului? facea abuz prin serviciile de securitate? prin relatziile cu MI?).
Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. (actul se anuleaza in absentza analizei? intai se fac demersurile abuzive de mai sus caci Hotararea asta e ulterioara shi abea apoi analiza canonica? se analizeaza canonic Hristos venit in Duhul? pucioshii? cei ce au suferit teroarea shi inchisorile shi toate relele? cine sa se analizeze canonic?) Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative (influentza negativa a pucioshilor in SUA? sau asupra BOR unde actele de prozelitism sunt in SUA? Doamne Pazeshte, shi care sunt probele acestei influentze? care sunt roadele? postul? ascultarea? credintza? vietzuirea de manastire? primirea lui Hristos in Duhul? proorocia? dreapta vietzuire? care sunt influentzele negative? prozelitismul din SUA? a sectelor de acolo intre ele?) pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim” (fatza de cine shi unde exercita influentze? in beciurile securitatzii? prin rabdarea pumnilor shi palmelor shi picioarelor shi in azilele de nebuni a medicamentelor spre ucidere, spre indobitocire shi somnul shocurilor electrice spre transformare in leguma? cerand astfel fara cuvinte ca sa-i elibereze din pushcarie pe credincioshii lui Dumnezeu? pe nevinovatzi? alea sunt influentzele rele? caci au rabdat toate relele vechiului regim pana astazi caci lupi-shi schimba parul dar naravul ba? la securishti ma refer, la gLhulpi imbracatzi in piei de oaie). Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. ( masuri, sa se ia masuri? ca altfel ce se intampla? dosare shi apare in massmedia? sau sunt datzi afara preotzii? sunt alungatzi monahii? ce se intampla? nu ai voie sa simpatizezi cu Dumnezeu? doar cu CIE shi CMB shi Bilderberg e bine sa simpatizezi?) Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta (deci preotzii sa devina securishti? sa devina lucratori la securitate? sa devina informatori? cat de jos au ajuns slujitorii Domnului? ca sa li se ceara urmarirea spionilor evanghelishti din SUA? poi ei au ridicat sfanta Cetate a Noului Ierusalim? evanghelishtii?). Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media (sa se dea la massmedia comedia asta umana? nu zice bine Domnul cand zice ca vine peste noi Vai shi Vai shi inca un Vai?) . Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic" (ca abea la final sa se studieze Canonic mishcarea? poi asha ceva nici in filmele cu Stan shi Bran nu s-a vazut... am ajuns de rasul universului cosmic... shi iata ca mi-e rushine ca ma numesc creshtin, mi-e rushine ca sunt din BOR, mi-e rushine ca sunt mirean din BOR cu astfel de lucraturi ascunse... vai noua sfinte Parinte ca rau ne-am facut shi te-am facut de rushine... Iarta-ne ca Tu eshti milostiv shi toate le iertzi shi shterge de pe obrazul nostru aceasta mizerie prin sincera pocaintza shi nu prin ascunderea prafului sub cobor) imi pare rau de atatzia preotzi curatzi shi smeritzi, de atatzia inaltzi sfintzi ierarhi plini de Har, de oameni credincioshi pe care i-am cercetat shi vazut shi gasit in BOR plini de smerenie shi fapte bune, de atatzia sfintzi parintzi, dar fiecare va da socoteala pentru faptele sale dar ce se va intampla cand vom sta in fatza sf Ilie? caci se apropie Sarbatoarea lui? ce vom face? cum vom sta in fatza Dreptului Judecator shi in fatza celor 24 de batrani? voi va datzi seama ce groaznic shi dureros s-a procedat, ce mocirla caram totzi in spate? shi imi spunetzi mie ca nu este Hristos venit in Duhul ca sa ne curetze de putoare? ca nu pe El sa-L cred? zicetzi ca eu sunt eretic shi ca pucioshii fac demersuri abuzive ca sa inchida site-urile murdare? eu iata, ma rog sa-L ierte Domnul pe Patriarhul Teoctist shi pe totzi foshtii securishti shi foshtii tortzionari strecuratzi in randurile preotzimii, ma rog sa ne ierte Dumnezeu pe totzi cei pacatoshi care am greshit, ca iata shi eu am greshit scotzand in evidentza aceste fapte, aici shi acum, deci cadem shi cad cu fatza la pamant shi cer mila la Dumnezeu ca sa nu ne lepede Hristos... Sfanta Treime cu totzi sfintzii Sai. vai noua, dar sa nu deznadajduiasca nimeni caci am un preot fost securist care s-a indreptat shi este plin de Har, deci se poate... Last edited by vsovi; 17.07.2009 at 11:28:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat din Vsovi:
"...mi-e rushine ca sunt din BOR..." ![]() ![]() Gura păcătosului...adevăr grăiește... ![]() Păi chiar așa, dacă așa voiești: rușine să-ți fie! ![]() Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 10:54:05. |
|
|||
|
|||
![]()
124. Cutremur de proporții la Pucioasa: Troika celor “trei fii unși” s-a făcut țăndări!
(Partea I) De o lună de zile n-a mai apărut pe internet “Cuvântul lui Dumnezeu”. Ce să fie, ce să fie, de a amuțit logoreica Mihaela de la Pucioasa? Ei bine, liderii pucioși Mihaela și Nicușor tac mâlc pentru că între timp au primit o lovitură mortală: unul dintre “cei trei fii unși”, preoții pucioși care constituiau “șfânta troikă” de la Pucioasa, a dat bir cu fugiții. N-a mai putut suporta minciuna, arbitrariul, dictatura schizofrenică a liderilor pucioși Mihaela și Nicușor, și a dezertat fugind definitiv din “raiul” de la Pucioasa. După plecarea celor trei artiști-cheie (cei doi Zidari și prietenul lor Sandu Dan, zis Tataie), aceasta este cea mai mare fractură în scheletul osteoporotic al sectei pucioase. Este vorba de Iliuță Bunea, “primus inter pares”, cel care ar fi trebuit să-i coordoneze pe ceilalți doi preoți co-slujitori (Spiridon Șerban și Nicolae Nedelcu), nu numai în virtutea statutului lui de băștinaș și proprietar al pământurilor, ci și ținând cont de vârstă. Cu toate acestea, mezinul (Nicușor Nedelcu) a fost promovat în mod abuziv de către Mihaela ca fiind cel mai ales dintre cei trei, (pentru că era alesul inimii ei), iar Iliuță a devenit cu timpul un anonim. Cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa este indisolubil legată de taina preoției celei noi, “după rânduiala lui Melchisedec”, care se întâlnește numai la Pucioasa, la “cei trei preoți unși” în chip nevăzut, necunoscut, și care formează împreună “troița” cea vie și nepieritoare: “ Va ieși această carte, căci vrednic este Mielul lui Dumnezeu să ia această carte și să-i desfacă pecețile ei și să se vadă începutul cel nou, cel de atunci și cel de acum, căci am făcut început nou, început tainic, după rânduiala lui Melchisedec, și am așezat în această grădină troiță vie, ca să se aducă întreită jertfă vie și curată, precum Eu curat sunt. “ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992) Preoția cea nouă de la Pucioasa o va desființa pe cea anterioară, folosită în mod curent în Biserica Ortodoxă de aproape 2000 de ani încoace, care este stricată și care a întinat locașurile sfinte ale bisericilor. Preoții ortodocși ai bisericii tradiționale sunt niște vampiri care sug sângele bisericii: “ Un picuț și voi sfărâma sceptrul acestei preoții care s-a stricat și Mi-a întinat locașurile Mele sfinte și vasele Mele sfinte și care au murdărit obrazul bisericii Mele. Se apropie preoția cea nouă după rânduiala lui Melchisedec, adică după chemara cerească, adică în dar de la Dumenzeu, iar cei ce stau azi și sug sângele bisericii Mele și a viei Mele, aceia singuri se vor da la o parte când vor vedea darurile cerești peste cei aleși ai Domnului.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 11 august 1992) Cum se va mai aduce de acum întreita jertfă vie și curată dacă, după fuga lui Iliuță, au mai rămas doar doi preoți pucioși la “mănăstire”? Mister! Proorociile pucioșilor spuneau (mințeau!... căci până la urmă iată că n-a fost așa) că “troika” celor “trei fii unși” de la Pucioasa va fi binecuvântată și invincibilă, și nimeni nu o va putea destrăma sau distruge: “ Binecuvântată să fie troița cea vie și lucrătoare de jertfă vie și sfântă și curată, și binecuvântați să fie cei trei fii unși care formează această troiță lucrătoare de înviere din morți. Binecuvântată să fie troița celor trei inimi vii care lucrează întreită putere în numele puterilor cerești. Nimeni să nu se încumete să se atingă de această troiță ca s-o fărâme sau s-o despartă, căci unul ca acela se va sfărâma de ea și va fi dat de lângă ea. Nimeni să nu se teamă de cei ce se încearcă să se lupte cu Dumnezeu, căci cu această piatră am ridicat biserica cea vie și am biruit cu ea porțile iadului, iar prin lucrarea cea vie a celor trei fii lucrători întru troiță vie de jertfă vie și cerească, voi scoate din moarte făptura Mea. Amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992) Proorociile pretindeau că “troița” va fi nebiruită, fiind ea însăși un simbol al crucii lui Hristos, care este nebiruită: “ Această așezare este lucrată de cer și nimeni din cei ce sunt pământ nu o poate birui pe ea, căci aceasta este simbolul crucii, căreia i se rostesc cuvintele: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Fiecare din cei trei fii lucrează în numele acestei puteri, iar toți trei laolaltă sunt semnul numelui crucii Fiului lui Dumnezeu, semnul care va să se arate înaintea venirii Domnului ei.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992) Cai “trei fii unși” (Ilie, Spiridon și Nicolae) sunt îndemnați să fie nemiloși și necruțători ca niște pui de lei, ca niște descendenți ai seminției lui Iuda, căci sunt așazați în mare și înfricoșătoare taină: “ Iară și iară vă spun: nu vă fie milă de lupi, nu vă fie teamă de lupi, căci voi aveți putere de leu și de pui de leu, și această putere va face dreptate peste făptura Mea. Voi sunteți cei din sămânța lui Iuda și a lui Iosif, dar din voi se va ridica tot neamul acesta, de la început și până la plinirea neamului acesta. Umiliți-vă și plecați-vă inimile la cuvântul Duhului Sfânt, căci mare și înfricoșătoare este taina în care sunteți așezați. Umiliți-vă și nu vă lăsați robi nici unui duh străin, căci duhul cel străin de Dumnezeu a ajuns la sfârșitul său.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 22 iulie 1992) Alte proorocii spuneau că Iliuță este un începător de preoție nouă în cetatea Pucioasei, continuator în lucrarea “trâmbiței” Verginica, și că el va fi mereu “cel mai mare” dintre cei trei egali, care nici măcar n-au fost de la început cu el, ci s-au alăturat după aceea. Ungerea lui nu este făcută prin hirotonie văzută, de către un episcop ortodox, ci este nevăzută, “cerească”: “ Am ridicat din cetatea aceasta trâmbiță lucrătoare... Am mai ridicat din această cetate și un fiu care iată, l-am pus cu ungere cerească și el va fi mare peste vremea care vine, căci este fiu al legământului cel nou...” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991) Se proorocește apoi (altă minciună!) că Iliuță va fi cu numele lui alături de slava liderilor pucioși până la sfârșit: “ Iliuță, tu să fii cu numele Meu și cu numele tău până la slava Mea peste această moștenire cerească. Tu ești moștenitorul acestei familii și prin tine va fi mântuită toată casa ta dacă ea Mă va urma. Amin, amin, amin.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991) Șfânta Virginia pretinde că Iliuță e născut “din duhul ei” și din locul unde a răsărit ea (com. Maluri, jud. Dâmbovița), începător de preoție nouă și de adevărată înviere (de unde rezultă că lucrarea preoțească a Bisericii Ortodoxe în cei aproape 2000 de ani anteriori lui Iliuță a fost o lucrare mincinoasă): “ Iliuță, copil născut din duhul meu și din locul de unde am răsărit eu! Fii mare cu mine, fiindcă tu ești începător de duh de înviere adevărată, și această înviere va lucra și se va răspândi, dar fii înțelept, căci ca tine nu trebuie să fie nimeni mai atent, fiindcă lucrezi cu viața lui Dumnezeu pe mână, cu viața cea de la Dumnezeu. Iisus Hristos este viața ta, și tu fii înțelept, ca să știi cum trebuie să fie cel împărțitor de viață vie, de înviere vie. Fii iscusit, fii începătură vie de viață cerească. (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 15 septembrie 1991) |
|
|||
|
|||
![]()
124. Cutremur de proporții la Pucioasa: Troika celor “trei fii unși” s-a făcut țăndări!
(Partea a II-a) După ani de zile în care a fost jefuit pe față, batjocorit, ponegrit, amenințat și calomniat de către liderii pucioși, Iliuță a decis: așa nu mai merge. Și-a încărcat în căruță puținele bulendre care i-au mai rămas și a plecat la casa părintească de la Maluri. Încă o viață de om distrusă de către liderii pucioși. Dar nu așa trebuia procedat. Nu Iliuță trebuia să plece la disperare, ci liderii pucioși trebuiau să se ducă pe pustii, retrocedându-i mai întâi lui Iliuță pământurile care-i fuseseră furate cu anasâna. Dar Iliuță a preferat să aplice soluția cea mai simplă, atât era el de scârbit de conduita irațională a liderilor pucioși. El a gândit după principiul “cel mai deștept cedează”, uitând că și principiile unanim recunoscute pot fi uneori greșite. Iată cum a decurs jaful pământurilor lui Iliuță. La 8 iulie 1991, Mihaela “aducea la lumină” așa-zisul Cuvânt al lui Dumnezeu prin care familia lui Iliuță, singura care mai opunea o oarecare rezistență la “donația” care fusese plănuită de către liderii pucioși “în favoarea lui Dumnezeu”, este “pusă la punct”. În special Dan (Daniel), celălalt fiu al lui Ilie Bunea cel Bătrân și frate al lui Iliuță Bunea, este amenințat că deține ( în co-proprietate cu Iliuță) un pământ care nu-i al lui și din acest motiv trebuie să renunțe la partea lui de pământ și să-l restituie urgent și necondiționat proprietarului, adică “Dumnezeului de la Pucioasa”. Cu ocazia aceasta, Dan este atenționat că Iliuță este “dăruit lui Dumnezeu” cu avere cu tot, adică tot pământul care era al lui cândva, acum nu mai este al lui, ci este al obștei care-l reprezintă pe Dumnezeu prin liderii ei pucioși. În schimb, lui Dan i se reproșează fin că nu a fost la fel de docil ca fratele lui, semn că i s-a mai cerut odată să renunțe la avere dar a refuzat, întrucât era greu de cap și “nu L-a priceput pe Dumnezeu”. “ Cuvântul care lucrează în acest acoperământ, cuvintează astăzi pentru celălalt fiu care are numele înscris în aceste hotare; pentru cel care nu L-a priceput pe Dumnezeu și nu L-a urmat pe El după cum a fost coborât cuvânt. Dar iată, încă o dată grăiește Domnul cuvânt hotărâtor.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991) Amenințarea cu pedeapsa pentru o eventuală împotrivire a lui Daniel Bunea nu se face pe ocolite, ci cu exemple concrete din Vechiul Testament: Ia seama, fiule al acestor părinți, căci fratele tău cel mic este al Domnului cu tot ce are el, cu viața lui cu tot. Ia aminte, și nu te lepăda de Domnul Care vorbește, căci dacă cei dintâi n-au scăpat de pedeapsă pentru că n-au ascultat de cuvântul care le grăia pe pământ, cu atât mai mult cei de acum care aud cuvântul și se depărtează de Cel ce grăiește din ceruri. Ia seama, ia aminte la cuvântul lui Dumnezeu, că iată ce grăiește Domnul către tine: pământul acestor hotare are alegere cerească, și Domnul a lucrat în vremea aceasta și l-a pecetluit ca să fie pământ sfânt și să calce pe el cei curați, cei aleși cu care lucrează Domnul taina acestei vremi. Dintru început a fost această alegere, și este acesta pământ ales de Dumnezeu” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991) Ni se dezvăluie apoi faptul că Mihaela, ochiul râvnitor al Domnului, demult râvnea la petecul de pământ al lui Ilie Bunea, dar încă nu venise vremea ca să se lucreze lucrătura care să dea lovitura: “ Ochiul Domnului a fost în toată vremea asupra acestui petec de pământ sfânt, iar la vremea hotărâtă a coborât lucrul Domnului care era proorocit să se lucreze în acest pământ.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 8 iulie 1991) Lui Daniel Bunea i se cere să facă renunțare scrisă la pământul moștenit de la tatăl său: “ Am ridicat din cetatea din care te tragi și tu, am ridicat acestă trâmbiță lucrătoare, spre sfârșitul vremurilor lumii și spre începutul cel care vine după sfârșitul celor rele. Am ridicat-o pe Verginica. Am mai ridicat din această cetate și un fiu pe care, iată, l-am uns cu ungere cerească. și el este un fiu al legământului cel nou. Fii înțelept cu Domnul, căci Domnul îți cere ție cuvântul tău ca să-l scrie spre mărturie. Iată ce voiesc să scriu: acest acoperământ și acest pământ sfânt și pecetluit este al lucrării Domnului, este al planului Domnului.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Renunțarea la moștenirea părintească este inevitabilă: “ Iată, moștenirea ta de aici va purta numele Domnului, prin fiul cel mic care este ridicat dintre voi” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Fiul cel mic nu este altul decât Iliuță. Întrebarea care se pune este următoarea: dacă Iliuță a părăsit Noul Ierusalim, ce nume va mai purta de acum moștenirea lui? Nici o variantă nu mai poate fi luată în calcul; soarta pământului mult râvnit este de acum pecetluită: “ Iată, rostesc către tine cuvânt: acest pământ va fi, de acum, al Domnului. Acesta este cuvântul Meu, iar cuvântul tău va fi scris și va mărturisi pentru sau împotriva ta, dar și cuvântul Meu va mărturisi tot așa.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Pentru că șovăiala lui Dan este previzibilă, “Dumnezeul Pucioasei” este gata să facă până și un târg meschin, pentru a-și atinge scopul. El propune un troc reciproc avantajos; deși pretinde că are toată puterea cu care ar putea obține orice în cer și pe pământ, preferă o negociere ca la piață. Astfel, Dan Bunea are ocazia să-și pună în gând trei dorințe, ca în basmele lui Ispirescu, cu condiția să ceară exact ce vrea celălalt ca să-i dea, după planurile acestuia: “ Eu nu voiesc să ne judecăm, nu voiesc așa cu tine. Eu voiesc bine, dar și tu să faci tot așa, căci Eu sunt Dumnezeu și nu om, și am cerul sub ascultare și am putere și mă slăvesc întru putere și întru mărire. Și pentru că tu Îmi dai Mie și lucrului Meu partea care este aici sub numele tău, iată, spune, și Eu voi scrie. Ce voiești să-ți facă Domnul ție? Ce voiești să-ți dea Domnul ție? Spune, și te voi asculta și voi face după cuvântul tău și voi scrie cuvântul tău. Dar cuvântul tău să fie dat după cum este cuvântul Meu și după planul Meu. Ceea ce ai tu în față de la Domnul, n-au avut mulți, dar fii precaut, căci Domnul este un Dumnezeu tare... “ (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Deși se simulează o oportunitate de alegere deschisă oricăror variante, o pretenție prea îndrăzneață a lui Dan ar putea să-i pericliteze chiar și mântuirea!: Spune, ce voiești să-ți fac, ce voiești să-ți dau? Ce-Mi ceri? Domnul te întreabă și așteaptă să audă cuvântul tău. Domnul este gata să te asculte. Dar iată, din cuvintele tale vei fi mântuit sau nu vei fi mântuit. Alege tu pe Domnul și dă cuvânt pentru El și nu împotriva planului Său.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Hotărât lucru, nu există cale de întors: Dan Bunea trebuie să ofere pe tavă tot ceea ce i se cere. Zis și făcut: “ Să se împlinească cuvântul cel coborât acum și să nu fie împotrivire. Amin.... Pace vouă, și împlinire după cuvântul Meu!... Pace, și nu necredință și nu împotrivire!... Act: Încheiat astăzi, 24 iulie 1991, între Bunea Daniel și Bunea Ilie, cu prilejul consimțirii utilizării locuinței primului, din Glodeni Vale, pe termen nelimitat. Încheiat în prezența membrilor familiei, urmând ca ulterior a se stabili forme legale.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 8 iulie 1991) Ce a urmat, se știe. Odată deposedat Daniel Bunea de pământul moștenit de la tatăl său, au urmat alte presiuni, ca întreg pământul (acum aflat în “posesiunea” lui Iliuță) să treacă în posesia fantomaticei Fundații “Șfânta Virginia”, patronată din umbră de liderii pucioși. Câțiva ani mai târziu, liderii pucioși au bifat și această nouă victorie în lupta lor pentru expansiune teritorială. |
|
|||
|
|||
![]()
(Partea a III-a) Nici Marian Zidaru nu a procedat corect, dând bir cu fugiții, dar rămânând în continuare pe hârtie ca președinte al Fundației fantomă “Șfânta Virginia”, despre care niciodată n-a avut habar cu ce inginerii financiare se ocupă și ce comerț subteran practică. La vremea înființării, liderii pucioși l-au pus pe Marian președinte din considerente de strategie și de fațadă. În mod normal, Marian Zidaru trebuia acum să desființeze această fundație-fantomă, după ce i-ar fi retrocedat lui Iliuță Bunea pământurile care i-au fost smulse ilegal, prin presiuni psihice greu de suportat. Așa-zisele “Cuvinte ale lui Dumnezeu” din acea perioadă, când Iliuță era forțat să renunțe la pământ prin amenințări, sub pretextul absurd că exact acel pământ (și nu altul) aparține lui Dumnezeu, stau mărturie asupra caracterului ilicit al transferului acestor pământuri în posesia așa-zisei “Fundații Șfânta Virginia”. Obiceiul acesta, de a fura pământurile și casele naivilor, n-a dispărut din firea liderilor pucioși Mihaela și Nicușor. El s-a perpetuat cu alte și alte cazuri, care ascund tot atâtea drame familiale. Cu timpul, cei doi pungași s-au dedulcit la tâlhării în toată regula. Chiar și acum, liderii pucioși stau ascunși, răcnesc surd de mânie și își ling rănile după dezertarea lui Iliuță, dar se consolează cu ultima lor victorie: după o muncă de convingere susținută și asortată cu amenințări cu “pedeapsa Ananiei și a Safirei”, plăpânda Nicoleta Albu, o pucioșiță racolată dintre rebuturile Școlii de Arte Frumoase, a consimțit să vândă apartamentul mamei sale din Drumul Taberei, în care locuiau amândouă, iar banii (57000 de euro) să-i aducă la picioarele apostolilor pucioși Mihaela și Nicușor. Nicoleta Albu și cu mama ei au devenit două azilante anonime la chibuțul lui nea Didi din Târgoviște, unde își vor petrece restul zilelor, stând la mila celorlalte azilante, pripășite și ele pe aici din lipsă de alte variante mai atrăgătoare. Ca să dea o acoperire credibilă înșelăciunii, liderii pucioși au deschis imediat un șantier la Pucioasa, chiar în fața căsuței Corneluței, în care, chipurile, urmează a fi “îngropați” banii Nicoletei. De fapt, cea jefuită este mama Nicoletei, o bătrână dezechilibrată mintal în urma sinuciderii celeilalte fiice (sora Nicoletei, care s-a aruncat de la etajul doi), și care în mod sigur nu a putut să acționeze cu discernământ în acest caz penal de jefuire de proprietate prin viciu de consimțământ. Așadar, liderii pucioși proiectează pentru “acoperirea” faptei lor penale de furt și înșelăciune să ridice din temelii o nouă clădire, la fel de nefuncțională ca și precedenta (“Foișorul de Foc” din “Grădina Întâlnirii”), dar care va lucra ca o perdea de fum care va fi să acopere destinația reală a zecilor de mii de euro jefuiți de la mama Nicoletei. Liderii pucioși lucrează după o rețetă îndelung verificată: materiale de lucru ieftine (piatra de râu nu costă bani, fiind strânsă cu căruțele de către adepții pucioși de pe valea Dâmboviței), mână de lucru gratuită (adepții pucioși chiar se bucură să fie cooptați la ridicarea de noi zidiri pe “pământurile Domnului”, simțindu-se și ei importanți) și arhitecți inspirați – aceștia fiind chiar liderii pucioși, după ce se consultă mai întâi cu naivul arhitect Ovidiu Apetrei (căruia îi fură ideile, apoi spun că sunt ale lor). Pe vremuri, arhitectul abonat la fraierit era Marian Zidaru; dar între timp el s-a mai deșteptat și nu mai poate fi speculat cu una, cu două. Din cei aproape 60000 de euro abia dacă vor fi cheltuiți 10000 pe noua clădire de la Pucioasa, restul intrând în teșchereaua liderilor pucioși, “bani albi pentru zile negre”. Că, după cum se vede că merg lucrurile în mod precipitat, nu se știe când vor fi obligați la rândul lor și liderii pucioși ca să-și ia tălpășița, alungați cu pietre de către consătenii de rând. În felul acesta, ei nu vor mai fi constrânși să dea socoteală de escrocheriile pe care le-au făcut cu casele și cu terenurile altora, în urma cărora mulți adepți ai cultului pucios au rămas nenorociți, iar familiile li s-au destrămat. Și atunci, când vor șterge putina, să nu plece săracii cu mâna goală, ca să ajungă să cerșească mila altora, ci să-și înjgebeze și ei un trai decent pe noi meleaguri ale patriei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca am zis asha: "shi iata ca mi-e rushine ca ma numesc creshtin, mi-e rushine ca sunt din BOR, mi-e rushine ca sunt mirean din BOR cu astfel de lucraturi ascunse... " "Gura păcătosului...adevăr grăiește..." aici ai dreptate! "Păi chiar așa, dacă așa voiești: rușine să-ți fie!" mie imi este pentru "unii", se shtiu ei mai bine, shi da, shi pentru pacatele mele, dar tzie nu tzi-e rushine sa insinuezi mereu shi sa mishtocareshti incontinuare shi te faci mereu ca ploua shi ca nu s-a intamlat nimic, defapt nu iei in considerare Adevarul pe care gura pacatosului Il graieshte... nu-i ahsa? defapt ce-tzi pasa... de adevar... bine ca e rost de grasime, sange, shi carne pentru gazeta, shi pentru slava de la huameni... ce curaj mare au unii shi ce eroi sunt, eroii veceversa... ce se bucura shi le place a lovi in nevinovatzi shi hororpsitzi... "ce fain"... "tzine-o tot asha!"... evita Adevarul shi mergi inainte spre hau... spre hau hau... eu am obosit sa incerc sa-tzi intorc poshtalionul din drumul ieshit din mintzi spre prapastie... deci drum bun, cale batuta!... e shi larga... Dar ma rog sa te intoarca Dumnezeu ca eu n-am reushit, probabil nu te-am iubit indeajuns... deshi te-am iertat mereu... poate ma iertzi shi dumneata, ca precis ai sa zici la un moment dat ca din cauza mea... Last edited by vsovi; 20.07.2009 at 09:20:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Iata argumentele voastre:
"de a amuțit logoreica" "Ei bine, liderii pucioși Mihaela și Nicușor tac mâlc pentru că între timp au primit o lovitură mortală: unul dintre “cei trei fii unși”, preoții pucioși care constituiau “șfânta troikă” de la Pucioasa, a dat bir cu fugiții. N-a mai putut suporta minciuna, arbitrariul, dictatura schizofrenică a liderilor pucioși Mihaela și Nicușor, și a dezertat fugind definitiv din “raiul” de la Pucioasa." "cea mai mare fractură în scheletul osteoporotic al sectei pucioase" “primus inter pares” "promovat în mod abuziv" "care este stricată și care a întinat locașurile sfinte ale bisericilor" "Preoții ortodocși ai bisericii tradiționale sunt niște vampiri care sug sângele bisericii" (cine face afirmatzia? caci citatul spune altceva: "iar cei ce stau azi și sug sângele bisericii Mele și a viei Mele" e o deductzie greshita) "(mințeau!... căci până la urmă iată că n-a fost așa)" "Se proorocește apoi (altă minciună!)" "Șfânta" "în care a fost jefuit pe față, batjocorit, ponegrit, amenințat și calomniat de către liderii pucioși" "retrocedându-i mai întâi lui Iliuță pământurile care-i fuseseră furate" "demult râvnea la petecul de pământ al lui Ilie Bunea, dar încă nu venise vremea ca să se lucreze lucrătura care să dea lovitura" "Odată deposedat..., au urmat alte presiuni, ca întreg pământul (acum aflat în “posesiunea” lui Iliuță) să treacă în posesia fantomaticei Fundații “Șfânta Virginia”, patronată din umbră de liderii pucioși. Câțiva ani mai târziu, liderii pucioși au bifat și această nouă victorie în lupta lor pentru expansiune teritorială." "dând bir cu fugiții" "inginerii financiare se ocupă și ce comerț subteran practică" "care i-au fost smulse ilegal, prin presiuni psihice greu de suportat" "era forțat să renunțe la pământ prin amenințări" "stau mărturie asupra caracterului ilicit al transferului " "Obiceiul acesta, de a fura pământurile și casele naivilor" "care ascund tot atâtea drame familiale" "cei doi pungași s-au dedulcit la tâlhării în toată regula" "stau ascunși, răcnesc surd de mânie și își ling rănile " "racolată dintre rebuturile" "ca să dea o acoperire credibilă înșelăciunii" "cea jefuită este mama" "o bătrână dezechilibrată mintal în urma sinuciderii celeilalte fiice (sora Nicoletei, care s-a aruncat de la etajul doi), și care în mod sigur nu a putut să acționeze cu discernământ în acest caz penal de jefuire de proprietate prin viciu de consimțământ." "să acopere destinația reală a zecilor de mii de euro jefuiți" "căruia îi fură ideile, apoi spun că sunt ale lor" "arhitectul abonat la fraierit" "intrând în teșchereaua" "Că, după cum se vede că merg lucrurile în mod precipitat, nu se știe când vor fi obligați la rândul lor și liderii pucioși ca să-și ia tălpășița, alungați cu pietre de către consătenii de rând. În felul acesta, ei nu vor mai fi constrânși să dea socoteală de escrocheriile pe care le-au făcut cu casele și cu terenurile altora, în urma cărora mulți adepți ai cultului pucios au rămas nenorociți, iar familiile li s-au destrămat. Și atunci, când vor șterge putina, să nu plece săracii cu mâna goală, ca să ajungă să cerșească mila altora, ci să-și înjgebeze și ei un trai decent pe noi meleaguri ale patriei. " deci astea sunt argumentele credibilizante: -cuvinte cheie bine alese -insinuarea, -acuzarea fara probe de orishice : furt, abuz, excrocherie, ilegalitate, frauda,... -minciuna, shi batjocura fatzisa pentru scopul suprem (interesul banului) -mishtocareala, -prezentarea minciunilor sub forma veridica, gazetareasca, poetica shi scriitoriceasca, sa placa celui naiv, sa aiba gust. -folosirea termenilor jegoshi shi jegxy, ce calca in picioare tot shi improshca din laturi cu mocirla, fiind hranitzi de la mijloc, insinuand shi acuzand, transformand totul in hula, furt, minciuna shi excrocherie... -un amestec nociv shi batjocuritor ce ar parea ca tzine loc de argumente shi astfel pare ca ar reieshi ca ar fi indreptatzit cineva ca sa urmeze indemnul acestor insinuari shi osandiri fara temei spre a huli cineva cot la cot cu aceshtia sau a desconsidera... sfintzii, monahii, locuitorii sfintei Cetatzi a Noului Ierusalim ca pe nishte oameni ordinari, ca pe nishte infractori, ca pe talhari shi ca pe eretici... poi Noi suntem cei batjocuritzi, noi Romanii, deci pe noi ne mocirleshte shi ne batjocureshte aceasta Estera shi Maria Margareta! nu shtiu pentru ce anume o fac ca n-am intzeles... caci sfanta cetate shi Darul este pentru Romania deci nu numai pe cei ce asculta de Cuvantul lui Dumnezeu ii batjocuresc "unii" ; shi nu ei sarmanii Pucioshi greshesc ci cei ce merg dupa minciunile lui gLhumeail shi al cobei sale magico-scamatoriceshti ce ii scoate pe totzi ca pe nishte schizofrenici, nishte oameni de nimic... nishte infractori...lacomi shi rai shi uracioshi... asha cum este defapt el, gLhumeail... voi nu realizatzi cum ataca cel rau? shi ce distruge el? -vai tzie Rumanie-Israel daca pe sfintzii tai shi pe proorocii trimishi la tine ii gaseshti mincinoshi shi rai shi oameni ai faradelegii iar in schimb pe totzi mincinoshii shi furii shi diavolii ii lauzi shi-i lingi ca sa primeshti shi tu un osicior de la furaciunile lor shi de la scaunele lor cele inalte, shi de la mesele lor simandicoase ori de la orgiile lor campeneshti... domnule nu mai credetzi pe satana barfei ca a-jungem sa fim shi noi nishte surse de barfa ca barfa shi necredintza iese apoi din noi, iese la suprafatza shi ne rupe de Dumnezeu prin faptele rele, traim apoi shi noi necredintza shi ura impotriva lui Dumnezeu... ca asha va inaltza: zice ca Dumnezeu e mincinos, rau, excroc, fur, tiran shi ca voi suntetzi vrednici shi eroi shi asha va cheama la libertate shi ingamfare shi impreunare cu diavolul... poi nu-i mai credetzi pe totzi gazetarii ce fac circ shi judecatorie, ca ashtia mint cu nemiluita ca sa se arate ei eroii, ei defapt eroii cei lashi care se lupta cu nevinovatzii ca pe nevinovatzi i-a gasit satana ca fiind rai shi le-a shoptit lor sa dea la gazeta shi i-a inrolat in "vrednicia" sataniceasca... ca sa avocatzeasca intruna pentru el crezand ca apara o cauza dreapta... poi daca vretzi lupta ia luptatzi-va cu raul (nu cu omul ci cu pacatul shi interesul rau shi cu diavolul care il manipuleaza in chip ascuns) dar shi cu raul ala din voi shi nu tot mereu cu nevinovatzii, luptatzi-va lupta cea buna cu tot ce este rau shi nu mai facetzi pe eroii luptand cu copiii, babele shi bolnavii! ca sa zicetzi ca le facetzi lor dreptate! ca nu lor le facetzi dreptate ci shtitzi voi mai bine ce facetzi ignorand Adevarul shi tzinandu-va patimash de minciuna pentru slava de la oameni... nu mai fitzi naivi luptand mereu viceversa! Last edited by vsovi; 03.08.2009 at 13:09:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Desi azi a fost prima zi pe acest forum... se pare ca l-am idenficat corect din prima in mesajul meu legat de filmul Ostrov. DECI ESTI SECTAR! SI TREABA AIA DE LA PUCIOSA(si altele asemenea) ESE ORICE ALTCEVA (DRACESC) NUMAI ORTODOXIE NU!
E o carte "Minuni si false minuni" a lui Mihai Urzica si sunt acolo linii bine trasate de evaluare a tuturor fenomenelor de genul asta, asta pentru cei interesati, ca vsovi o sa-si arda mainile ca el crede ca e dracu' in cartea aia... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-Sfanta Cetate e totushi sfanta shi cei ce o hulesc sunt cei cazutzi de la dreapta Credintza -Trambitza sf Verginica este totushi Trambitza Domnului shi cei ce o hulesc se autocondamna caci n-au luat aminte la glasul lui Dumnezeu -crezi ca ai prins un sectant dar defapt ai luat obiceiul cel rau puturos al celor ce strecoara tzantzarii dar inghit camila, ca pana la a filtra tzantzarii trebuia sa shtii ca: 1-Dumnezeu e bun shi smerit cu oamenii shi-i iubeshte nemasurat dupa mare mila Sa, mai ales pe cei ce se intorc asha ca tine 2-dracul e rau shi mandru shi ii pismuieshte shi ii ureshte pe oameni shi ishi imbraca sculele sculate mereu in haine de sfant ... ascunzandu-shi roadele in nisip exact ca pisica... lovind mereu in nevinovatzi, copii shi vaduve shi sfintzii cei cu adevarat sfintzi... iar unii sarmani fraieri pun botul... sa caute shi sa vada ce roade a ascuns in nisip Pisi, cazand din Har shi in necredintza... deci pana sa ai o concluzie fa bine shi citeshte macar cateva pagini. Poate itzi va fi de folos ca sa-tzi faci o parere cinstita... asha ca te iert shi pe tine caci eshti nou venit, nou intors Acasa, te iert ca deindata ce te-ai intors Acasa, fiule risipitor, ai shi "impushcat" catziva casnici shi ai dat sfoara in tzara cat eshti de vrednic shi perspicace exact ca un adevarat detectiv particular... da, m-ai prins, sunt pacatos, un mare pacatos din BOR shi-i cred pe Pucioshii lui Dumnezeu din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim, ma stradui sa tziu cont, sa tzin seama, sa iau aminte, sa raman cu ceva in viatza mea de la ei... iar sectant shi eretic n-ash vrea sa ajung, sau sa ma descopar ca deja sunt vazand cum imi cresc ghiare sau copite la unghii, nu pentru ca ar fi ei sectantzii sau ereticii sau paganii rai doar ca-s sectantzi sau apostatzi sau eretici sau pagani, ci ar fi rau pentru mine ca m-ash dezice de Calea Adevarului care singura duce la Viatza... caci nashterea de sus din apa shi duh folosind Adevarul ne va face slobozi in Adevar... slobozi de pacat shi de diavol shi de rautatea noastra proprie shi personala, inviindu-ne din moartea a doua shi scotzandu-ne din iad... prin rabdare shi iar rabdare shi iar rabdare shi iubire. Last edited by vsovi; 05.08.2009 at 18:57:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am implicat pana acum in acest subiect caci stiam ca fenomenul ,,Noul Ierusalim,, e de natura sectara dupa cum l-am auzit pe Parintele Cleopa spunand: ,,Pucioasa se va ineca in eres (erezie).,,
/[ Citat:
Cu multa mahnire constat, vsovi, ca ai luat-o rau pe aratura. Te mai consideri ortodox sau ce?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|