View Single Post
Vechi 06.08.2009, 12:23:50
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vickuo Vezi mesajul
Multumesc mult tuturor .Dumnezeu sa va binecuvanteze.Am fost azi la Biserica,ma rog si sunt decis sa contactez si medicul dar sa fie in asa fel incat sa nu devin dependent de medicamente.Ce n-as da acum sa am archanghel cum ziceai tu o boala trupeasca decat o boala a psihicului,sufleteasca care te macina.
nu te amagi in zadar pentru slava de la oameni,

oriceom este bolnav la duh, la minte, la suflet shi astea se rasfrang in trup care prin dureri pune stapanire pe om, dar niciunul nu vrem sa recunoashtem...

sa recunoashtem patimile shi pacatul viu pe care il facem ci mereu ne aducem aminte doar de pacatul cel vechi al celuilalt shi asha nemultzumitzi shi imbufnatzi ne razbunam mereu pe orishice lasandu-ne manipulatzi de interesul vredniciei... pentru placerile pantecului, ale shtiintzei spre trufia vietzii, cazand mereu in tot felul de ispite caci le socotim asha ca pe nishte aventuri... uri... din multa shi marea iubire de sine ca o mila, ca o plene amara, ca o bunastare, ca o conshtiintza mare shi plina cu griji desharte...

deci nu tzi-e clar ca omul shi-a prierdut nu numai mintzile ci shi pe Tatal Sau, pe aproapele sau, pe insushi Dumnezeu... shi-a pierdut ravna pentru Imparatzia Cerurilor shi inlocuind-o cu slujirea pofteipoftelor rele adoptand moda vremelnica de a-shi dori sa placa dracilor shi oamenilor necredincioshi shi rai... a ajuns sa fie mereu pe placul pacatelor... rushinandu-se de Hristos...

deci trebuie sa fi conshtient ca suntem bolnavi psihic cu totzii, ca daca n-ar fi asha, am fi sfintzi sfintzitzi shi binecuvantatzi shi n-am mai avea nici o cadere... in pacate sau patimi... ucigatoare de credintza shi de Dumnezeu...

sau dumneata nu vezi cat de mult ma laud eu insushi invatzand pe altzii in miile de mesaje de pe forum?

Dar e dar ideea de baza shi care este ca sa ne straduim sa incercam sa tzinem cont de cate ceva... de la Dumnezeu dat... sa luam in seama, sa reushim sa pazim... calea cea stramta care ne duce la Mantuirea... noastra comuna...

eu nu prea mai reushesc decat sa... sa... sa... vorbesc mereu despre buna murire spre deosebire de reaua murire care e la tot pasul...

Last edited by vsovi; 06.08.2009 at 12:34:37.
Reply With Quote