Nimeni nu v-a acuzat ca mintiti, ori ca ati fi hoti... "Gura pacatosului adevar graieste!" si "Pasarea pe limba ei piere!"
Iata cateva contradictii culese din mesajele dumnealor de pe cele trei topicuri pe care le-au deschis:
1. suntem informati ca parintele i-a indrumat sa apeleze la crestinii de pe acest forum
Citat:
În prealabil postat de dumi_emil
parintele de la mine din comunitatea unde apartin stie situatia si ma indrumat aici sa apelez la oameni sa ma ajute adresa mea este dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 scara a apartament 19 orasul tulcea
|
Citat:
stie situatia dar se lupta sa termine si biserica de 3 ani el ma indrumat sa apelez aici
|
Citat:
ii voi spune sa intre si pe forum ma intreebat cum se numeste sii voi spune dar de acum maine
|
Intrebare: Daca nu stie "cum se numeste" forumul, atunci cum v-a indrumat dumnealui spre acest forum?
2. Doamna a fost intrebata daca a vorbit cu preotul...
Citat:
parintele stie situatia mea am fost la slujba cu toti si mia spus doamna de la lumanari ca spovedeste apoi si nu are timp am sa merg diseara la biserica
|
Citat:
acum merg la preot nu vam spus dar este vecin cu mine si vb dumnealui sami dea numarul pentru al suna dumneavoastra sa vb cu el
|
Citat:
nu a spovedit a fost la o femeie care era mai in varsta era ceva urgent asa am inteles am la preot
|
3. Despre situatia financiara a familiei si accesul la internet ...
Citat:
am postat un anunt ca as dori un carut pentru un bebelus de 5 luni am vazut ca nimeni nu doreste sa intinda mana ,sa va spun despre noi poate asa ne mai intelegeti si ne veti ajuta eu sun iulia sotul meu este emil avem trei copii situatia noastra financiara este precara stam intro chirie in tulcea la o garsoniera intro camera dormim ,mancam ,si ne jucam cu copiilasi nu avem decat 12 milioane care ii castiga sotul cu salariul lui de la un atelier de tamplarie pvc eu ingrijesc de copii fata are 7 ani merge la scoala la toamana nu am nici haine pentru ea nu stiu cum ma voi descurca ne este tare greu 5 milioane dam chirie apa intretimnere lumina vb de la o vecina care are internet eu nu am orice ajutor e bine venit alimente haine dar as dori un carut asa pot sa ma descurc mai usor cu cel mic daca doriti sa ma ajutati puteti folosi acest id dumi_emil aici ma puteti gasi sau daca nu va caut eu dupa ce imi lasati unde pe aceasta cale va multumesc oricum si va doresc multa sanatate asta e cel mai important numai bine iulia
|
Citat:
va scriu pe acest topic tot despre familia mea eu sunt iuliana pe sotul meu dumitrescu dumitru emil avem trei copilasi o fetita de 6 ani un baiat de 2 ani si jumatate si o cocuta de 5 luni ne descurcam foarte greu avem 12 milioane salarul sotului stam in chirie intro garsoniera platim 2 milioane chirie ,lumina,apa,intretinere si cablul internetul unde vb de la o vecina de palier platesc cu ea sa ma folosesc de el
|
Citat:
Acest calculator unde pot lua legatura cu dumneavoastra sunteti niste vecini care ni la dat pana ne vom permite sa avem un televizor pentru copii.
|
si mai sunt cateva neconcordante in informatiile oferite ...