Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2009, 08:47:40
dumi_emil
Guest

Implicit sarut mainile

alocatiile copiilor nu beneficiez de ele deoarece eu sunt din botosani de loc iar buletinul meu este expiorat de 7 luni si ca sal scvhimb trebuie sa merg la moldova acollo dosarul de alocatia celui mic la respins pentru asta ca sa fac buletinul trebuie sa merg inapoi la moldova si bani nu avem am fost la politie nici nu sa uitat la mine mia spus tare tipand dute la moldova si fal nici aici nu pot sal fac proprietarul nu vrea sa ma ia in spatiu si alocatiile toate la copii am jhumatate de dfe nu leazm luat deloic credetine ne este greu incerca sa strangem bani pentru a merge sal fac dar tot cu ajutorul unor oameni care doresc sa ne ajute si pentru care ne rugam la Maicuta Domnului si DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SA SE GASEASCA CINEVA CARE DORESTE SA NE AJUTE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VEGHEZE ASUPRA VOASTRAS SA NU DEA NECAZURI DOAR BUCURII SUNTETI OAMENI FOARTE BUNI ,Acest calculator unde pot lua legatura cu dumneavoastra sunteti niste vecini care ni la dat pana ne vom permite sa avem un televizor pentru copii cei care doresc sa ne cunoasca sa ne vada situatia pentru a ne ajuta va asteptam cu draga inima Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fericiti cei saraci cu duhul! patinina34 Generalitati 31 27.04.2012 01:00:27
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11
Saraci si cu datorii! rusumadena Umanitare 0 16.12.2010 18:59:04
Salarului preotilor saraci Indraznetul Generalitati 13 04.02.2008 20:55:48