13.08.2009, 01:29:00
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Americanii sunt experti in trucaje. Eu nu fac parte din categoria celor care cred ca omul a pasit vreodata pe Luna.
Dar asta nu inseamna ca omul nu a ajuns in spatiu sau ca nu exista cateva mii de sateliti artificiali care orbiteaza in jurul planetei. Daca Pamantul nu e rotund si satelitii nu exista, cum functioneaza navogatorul meu pe GPS? Cum functioneaza un telefon mobil in creierul muntilor sau in desert sau din avion? Oare toate apelurile telefonice intercontinentale se fac numai prin fibra optica suboceanica? Si daca Pamantul nu e rotund, atunci cum se explica ziua si noaptea, diferentele de fus orar? Calatoriile in jurul lumii?
|
Sigur ca omul a ajuns in spatiu! Daca exista indoieli, atunci acelea sint legate de cit de departe. Si nimeni nu spune ca nu exista “sateliti”, insa asta nu inseamna neaparat ca ei si “orbiteaza”. Unele teorii sustin ca pamintul plat ar arata cam ca si acela reprezentat pe steagul ONU (nu vazut ca o proiectie), cu “polul nord” in centrul pamintului. Ziua si noaptea, anotimpurile pot fi explicate perfect prin rotirea soarelui in cercuri concentrice (vara mai aproape de centru) in jurul “polului nord”. Calatoriile “in jurul lumii” pot fi facute urmind “paralela”, exact ca si in cazul pamintului rotund.
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Si daca electronii nu exista, poate imi explica cineva cum functioneaza tranzistorul, condensatorul, rezistorul, dioda, bobina, becul samd!... Ca sa ma duc la Facultate sa le spun profesorilor mei ca s-au inselat o viata intreaga, crazand in iluzii si in fantasme ireale induse de fortele oculte subpamantene...
|
Existenta electronilor poate fi demonstrata prin experiment, nimeni nu o contesta. Modelul atomic, insa, s-ar putea sa nu aiba legatura cu realitatea.
|