Subiect: disperata
View Single Post
Vechi 13.08.2009, 10:42:52
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

1. Cum poti fi nefericit? Nefericirea nu e legata de ceva sau de cineva, e o stare de spirit - esti sau nu fericit. Si daca tot am spus ca e o stare de SPIRIT, atunci spiritul(sufletul) tau are o problema de aceea esti nefericit. La biserica la preot si repde discutii despre rostul omului pe pamant si fericirea lui.
2. Ca mergeti la biserica si ca el a fost la Athos nu spune chiar nimic, si eu merg si sunt acolo ca o planta... roade zero. Deci revenim iar la sufletul nostru, acolo e problema.
3. Plictiseala - pai presupun ca nu sta in pat toata ziua! sau vine de la servici si pur si simpla sta! cauta-ti omule de lucru, fa ceva! Trebuie sa-ti placa ceva in lumea asta sa faci! Plimba-te, joaca fotbal, pescuieste, etc etc. Pentru astia plictisiti de viata sa caute ceva cu adrenalina (bunjee jumping) sa isi faca o mica idee de limita intre viata si moarte.
4. Casnicie fericita nu inseamna fara cearta, poate chiar era bine sa va mai si certati. Poate nu v-ati certat fiindca el e moale, dar asta l-a facut sa adune in el destule. Am impresia ca nu spune totul, la cearta poate s-ar mai fi scapat sa zica :) .
5. Daca el nu vorbeste cu tine vorbeste tu cu el. Dar cred ca e trebuie sa o faci multa dragoste, nu speriata. Cat despre discutie, daca sti ce-l roade, fa-ti temele... cauta informatii si discuta direct la obiect.
6. Ati fost la preot - si ce a zis? Ati respectat ce zicea el? Mai mergeti si pe la manastiri, sau cautati preot cu mai multa cunostinta in problema voastra.

Doamne ajuta!
Reply With Quote