Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2009, 11:42:52
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

1. Cum poti fi nefericit? Nefericirea nu e legata de ceva sau de cineva, e o stare de spirit - esti sau nu fericit. Si daca tot am spus ca e o stare de SPIRIT, atunci spiritul(sufletul) tau are o problema de aceea esti nefericit. La biserica la preot si repde discutii despre rostul omului pe pamant si fericirea lui.
2. Ca mergeti la biserica si ca el a fost la Athos nu spune chiar nimic, si eu merg si sunt acolo ca o planta... roade zero. Deci revenim iar la sufletul nostru, acolo e problema.
3. Plictiseala - pai presupun ca nu sta in pat toata ziua! sau vine de la servici si pur si simpla sta! cauta-ti omule de lucru, fa ceva! Trebuie sa-ti placa ceva in lumea asta sa faci! Plimba-te, joaca fotbal, pescuieste, etc etc. Pentru astia plictisiti de viata sa caute ceva cu adrenalina (bunjee jumping) sa isi faca o mica idee de limita intre viata si moarte.
4. Casnicie fericita nu inseamna fara cearta, poate chiar era bine sa va mai si certati. Poate nu v-ati certat fiindca el e moale, dar asta l-a facut sa adune in el destule. Am impresia ca nu spune totul, la cearta poate s-ar mai fi scapat sa zica :) .
5. Daca el nu vorbeste cu tine vorbeste tu cu el. Dar cred ca e trebuie sa o faci multa dragoste, nu speriata. Cat despre discutie, daca sti ce-l roade, fa-ti temele... cauta informatii si discuta direct la obiect.
6. Ati fost la preot - si ce a zis? Ati respectat ce zicea el? Mai mergeti si pe la manastiri, sau cautati preot cu mai multa cunostinta in problema voastra.

Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ajutati-ma sunt disperata patricia2006 Umanitare 7 03.09.2012 00:47:20
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul diannaalex Umanitare 5 23.06.2010 10:05:36