Citat:
În prealabil postat de Fani71
Exista supralogic, chiar si pentru atei. Dragostea este supralogica. Daca ai fost indragostit si mai ales daca ai trait o mare dragoste si sau o mai traiesti si acum, intelegi ce vreau sa-ti spun.
|
Dragostea este explicata logic!!! Daca nu intelegem despre ce e vb nu inseamna ca e supralogica!!! Suntem limitati si nu le stim pe toate dar asta nu inseamna ca exista supranatural sau supralogic. Si daca dragostea este explicata nu inseamna ca ii dispare vraja!
Citat:
Noi credem ca exista si alte lucruri care depasesc ratiunea. Credinta crestina este bazata pe aceste lucruri, care chiar in Biblie sunt numite 'nebunia crucii' de sf. Pavel.
|
Bizare sunt caile slujitorilor d-lui!
Citat:
Am impresia ca tu vorbesti despre crestinism bazandu-te doar pe o propaganda atee superficiala, nu pe cunostinte serioase. Imi amintesti de profesorul meu de istorie (pe care il stimam de altfel foarte mult) care ne-a zis in clasa a 5a ca Dumnezeu se stie ca nu exista, deoarece cosmonautii au fost in cer si nu l-au intalnit... Chiar la 11 ani mi s-a parut simplista si neverosimila o astfel de argumentatie si mi-am zis ca daca Dumnezue exista, el trebuie sa depaseasca cerul si pamantul materiale.
|
getarip asa e? daca da, sunt dezamagit! sper ca iti bazezi ateismul pe fundamente stiintifice si umaniste solide, nu argumente simpliste pentru copii de clasa a cincea!
Citat:
Ar fi bine, daca intr-adevar vrei sa discuti serios, sa citesti mai intai cateva carti crestine serioase, de introducere. Exista si unele scrise pentru atei sau agnostici. Sau macar una.
|
Daca Biblia are probleme grave (asta e punctul nostru de vedere) atunci cartile respective ca sa ne convinga ar trebui sa predice altceva decat crestinismul!