Subiect: atei
View Single Post
Vechi 17.08.2009, 16:17:28
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Exista supralogic, chiar si pentru atei. Dragostea este supralogica. Daca ai fost indragostit si mai ales daca ai trait o mare dragoste si sau o mai traiesti si acum, intelegi ce vreau sa-ti spun.
Dragostea este explicata logic!!! Daca nu intelegem despre ce e vb nu inseamna ca e supralogica!!! Suntem limitati si nu le stim pe toate dar asta nu inseamna ca exista supranatural sau supralogic. Si daca dragostea este explicata nu inseamna ca ii dispare vraja!
Citat:
Noi credem ca exista si alte lucruri care depasesc ratiunea. Credinta crestina este bazata pe aceste lucruri, care chiar in Biblie sunt numite 'nebunia crucii' de sf. Pavel.
Bizare sunt caile slujitorilor d-lui!
Citat:
Am impresia ca tu vorbesti despre crestinism bazandu-te doar pe o propaganda atee superficiala, nu pe cunostinte serioase. Imi amintesti de profesorul meu de istorie (pe care il stimam de altfel foarte mult) care ne-a zis in clasa a 5a ca Dumnezeu se stie ca nu exista, deoarece cosmonautii au fost in cer si nu l-au intalnit... Chiar la 11 ani mi s-a parut simplista si neverosimila o astfel de argumentatie si mi-am zis ca daca Dumnezue exista, el trebuie sa depaseasca cerul si pamantul materiale.
getarip asa e? daca da, sunt dezamagit! sper ca iti bazezi ateismul pe fundamente stiintifice si umaniste solide, nu argumente simpliste pentru copii de clasa a cincea!
Citat:
Ar fi bine, daca intr-adevar vrei sa discuti serios, sa citesti mai intai cateva carti crestine serioase, de introducere. Exista si unele scrise pentru atei sau agnostici. Sau macar una.
Daca Biblia are probleme grave (asta e punctul nostru de vedere) atunci cartile respective ca sa ne convinga ar trebui sa predice altceva decat crestinismul!