View Single Post
Vechi 20.08.2009, 11:30:34
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
BUn, ai dreptate. Dar crezi ca daca fata aia era imbracata in fusta, chiar si una mai larguta, chiar si una mai ca un sac, arata altfel, dat fiind pozitia in care era? Sincer, ma mir si ma minunez cand vad oameni la biserica stand capra, de oboseala sau nu stiu de ce. Si un barbat daca sta asa ispiteste. Parerea mea este ca daca te dor genunchii sau obosesti, te ridici si cu asta basta, nu stai capra, sau mai rau, capul la pamant si fundul in aer (scuzati exprimarea mai grafica) ca se vad dungile de la lenjeria intima, se mai vad niste forme ...
Pai problema avea doua aspecte. Primul era ca nu se cade ca femeia sa stea la un loc cu barbatii in biserica. Daca in locul meu era o femeie nu mai era asa de grav. Desi portul oricum trebuie sa fie unul cuvios. Aici cred ca ar trebui sa exprim cum vad eu (si nu numai eu) acest port modern la femei: pantaloni mulati/haine mulate. Este de fapt o dezbracare a femeii. Exact asa! Eu de fapt cand te vad cu pantaloni si tricou mulat te vad dezbracata. De ce? Pentru ca am vazut exact forma corpului tau. Pentru mintea mea de barbat esti deja dezbracata. De ce se considera ceva sexy? Pentru ca incita la sex. Ce incita la sex cel mai tare? O femeie dezbracata! Sexy din start inseamna ca incita la sex, adica ca implica dorinta explicita de desfranare. Este o alta uneltire diavoleasca!

P.S. Dorinta de copulare e una fireasca pusa acolo de Dumnezeu. Dar ea trebuie manifestata in cadrul ascultarii de Dumnezeu, adica in cuplu. Nu cu toti/toate de pe strada!
P.P.S. Portul trebuie sa fie unul cuvios si la barbati, nu doar la femei. Adica pantaloni normali (nu scurti), nu maieuri etc. Si de preferinta fara imprimeuri/inscrisuri pe haine. De ce? Pentru ca unele inscrisuri sunt simboluri ale vrajmasului si noi nici nu stim. Ne aflam in plin razboi chiar daca nevazut. Am vazut un baiat la Sf. Liturghie cu un tricou cu nu stiu ce trupa rock cu simboluri/insemne ale vrajmasului pe el. Probabil nu stia dar venise la biserica cu o spurcaciune pe haina. Deci, ar trebui mai multa considerare si atentie la diverse lucruri pe care le facem in viata noastra.

Last edited by sergiu; 20.08.2009 at 11:41:02.
Reply With Quote