View Single Post
Vechi 20.08.2009, 15:08:42
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
BUn, ai dreptate. Dar crezi ca daca fata aia era imbracata in fusta, chiar si una mai larguta, chiar si una mai ca un sac, arata altfel, dat fiind pozitia in care era? Sincer, ma mir si ma minunez cand vad oameni la biserica stand capra, de oboseala sau nu stiu de ce. Si un barbat daca sta asa ispiteste. Parerea mea este ca daca te dor genunchii sau obosesti, te ridici si cu asta basta, nu stai capra, sau mai rau, capul la pamant si fundul in aer (scuzati exprimarea mai grafica) ca se vad dungile de la lenjeria intima, se mai vad niste forme ...
Ideea era ca, daca fata nu se imbraca adecvat, atunci macar sa stea intre femei. Dar chiar daca se imbraca adecvat tot sminteste daca se aseaza intre barbati. Femeile pe stanga si barbatii pe dreapta e o regula canonica. Deci chiar a fost o problema in trecut, cand barbati si femei stateau de-a valma, fiecare unde se nimerea. S-a analizat situatia si s-a luat, dupa indelungi dezbateri clericale, sa fie separati in biserica, tocmai pentru a preintampina astfel de probleme cum era cea a lui Sergiu. Mi s-a intamplat si mie ceva asemanator (dar cui nu i s-a intamplat!). Chiar si parfumul unei femei, care se aseaza aproape in nasul tau,te poate distrage de la slujba.
Iar chestia cu ingenuncheatul - ai mare dreptate.