View Single Post
Vechi 22.08.2009, 11:58:40
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Cum poti sa spui ca iubesti si sa ranesti atat de mult ? !
Cum poti sa spui ca iubesti si sa nu-ti pese ? !
Cum poti sa spui ca iubesti si sa nu faci nimic in acest sens...nimic afara de " a spune " ? !......
Nu inteleg si nici nu cred ca exista vre-un rationament in toata aceasta neconcordanta, afara de cel al unui egoism ajuns la apogeu, sau o prostie nemarginita.
Sa rectific pentru cei care s-au grabit sa ma judece formal, EU CRED IN IUBIRE, dar nu in ipocrizie....prefer sa-mi rup din carne, decat sa fiu ipocrita si sa ranesc in acelasi timp in care pretind ca iubesc. Mi-am dedicat viata iubirii, i-am daruit totul din mine, si suflet, si bani, si lacrimi si durere, si bucurie si speranta, si sanatate...dar nu am defilat niciodata cu o pancarda ca IUBESC. Iar cei care au defilat si au strigat permanent ca iubesc, s-au dovedit tocmai contrariul, s-au impotmolit in cuvinte si in pareri de sine si au uitat ce-nseamna tocmai acele cuvinte, au uitat sa iubeasca cu adevarat si sa daruiasca. Bine-nteles, nu sunt nici eu perfecta...
" Mare om este cel care iubeste, dar un adevarat om este cel care invata si pe celalalt sa iubeasca ! "

Last edited by ory; 22.08.2009 at 12:27:20.
Reply With Quote