View Single Post
Vechi 27.08.2009, 00:38:12
hmiron hmiron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
Nu stiu cum pui d-ta in practica credinta ortodoxa, dar de-aci se vede ca e..."verde" si civila toata ziua. Ca de-atata civilie, distinsa noastra ..."sotzietate" se da in barci cu toti dracii si nu stiu pe cine reprezinta, ca pe crestinii romani si ortodocsi cum au fost de doua mii de ani, si cum ma simt indatorata sa fiu eu si multi altii, nu-i reprezinta nicidecum. Cine are constiinta nu se poate lepada de neam si nici de destinul dat lui de Dumnezeu - marturisitor al ortodoxiei, a lui Hristos - pentru care s-a umplut cerul de sfinti - vrednicii nostri inaintasi. Sa nu confundam profitorii - alde PRM si altii ca ei, cu apartenenta la neam data da Dumnezeu in scopul MANTUIRII!
Asa sa ne ajute Domnul!
Carevasazica tot "aia buni" se lupta cu "aia rai" in opinia dumneavoastra. Imi pare rau ca n-ati inteles nimic din mesajul meu precedent. Sper doar sa nu va para rau intr-o zi ca v-ati raliat intr-atat de mult la un om, fie el si Dan Puric. Tot omul e supus greselii si nu trebuie sa lasam admiratia sa ne orbeasca. Nu sunteti o persoana care e de acord cu ce spune Dan Puric, sunteti un fan al sau.