View Single Post
Vechi 27.08.2009, 11:52:39
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi curatzirea sanctuarului Ceresc shi intrarea lui Hristos pentru pregatirea pocaintzei finale shi apoi a judecatzii, 1844, ... poi Hellen White vedea probabil de la Dumnezeu, in America, despre intrarea lui Dumnezeu in conshtiintza romanilor creshtini shi intentzia de curatzire a acestui Pamant Binecuvantat shi formarea de la Dumnezeu a Romaniei Creshtine, am impresia ca despre revolutzia lui Tudor Vladimirescu din 1821 shi apoi despre Revolutziile care au urmat shi despre formarea Statului Roman unitar shi independent e vorba... caci atunci a inceput sa curetze Dumnezeu sanctuarul Ceresc... de ticaloshii care supuneau shi sugeau sangele Lui din slujitorii Sai shi din aceste pamanturi binecuvantate... pamanturi ce sunt pline de oasele sfintzilor shi de marturisitorii lui Hristos...

"Eu voi trimite viespii inaintea ta"... Israel-Creshtin din romani... ceva de genul asta... shi totzi se vor ingrozi de tine...

deci Hellen White vedea conshtiintza Romaniei, lucrarea lui Dumnezeu cu Romania... deci nu ea mintzea ci interpretarile unora sunt aberante... mie imi pare tot mai clar ca despre Romania vedea shi ea... despre Gradina Maicii Domnului... shi despre ce va face Dumnezeu mai tarziu, despre pregatirea judecatzii... shi nu aveau cum sa-shi dea sema despre ce e vorba, nici ea shi nici adunarile lor... cine shi-ar putea inchipui? dar tot mai clar imi pare ca despre Romania i se dadea shi ei ca sa vada... Romania Creshtina, Sanctuar Ceresc... Regina de la miazazi numita Romania.
Hai ca mai ai putin si treci de la Verginica-Noul Ierusalim de la Pucioasa la adventisii d-nei Ellen White. Tu ce esti maistre, ortodox, adventist sau verginist sau din toate trei cate putin???!!