Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Hai ca mai ai putin si treci de la Verginica-Noul Ierusalim de la Pucioasa la adventisii d-nei Ellen White. Tu ce esti maistre, ortodox, adventist sau verginist sau din toate trei cate putin???!!
|
cand nu sunt argumente ca sa va sprijine, atunci trecetzi shi atacatzi oamenii? poi lupta e cu pacatul shi patima shi nu cu omul pacatos... deci cum se poate sa nu pricepetzi ca va batetzi joc shi ca n-avetzi argumente ci va furatzi singuri caciula?
poi eu vreau sa sustzin nu ca trec de la una la alta, ci ca voi osanditzi mereu cu totul absurd... cand e clar ca shi Ellen White primise de la Dumnezeu darul sau dar nu l-au priceput shi voi in trufia voastra mergetzi fara probleme in inshelarile lui antichrist osindind pe cine nu trebuie... caci minciunile ce ies din voi shi din "oamenii de bine" nu le vedetzi... n-avetzi cum...
oare n-am repetat de miii de ori pe forum ce sunt? dar repet incaodata shi pentru tine:
un mirean mare pacatos din BOR care cred in Dumnezeu shi in totzi sfintzii Parintzi de la Adam shi Eva shi pana astazi shi catzi vor mai fi shi in cele 7 trambitze ale Domnului shi in sfintzii din sfanta Cetate a Noului Ierusalim (trambitza Domnului sf Verginica) shi in sfintele cetatzi de la Vladimireshti, Oastea Domnului de la Sibiu shi din alte partzi, in cetatea de la Recea, de la Maglavit, de la Prislop, de pe Caraiman, shi in alte locuri unde nu a ajuns duhul lui antichrist ca sa strice credintza stramosheasca, deci ii cred shi incerc sa aplic in viatza mea creshtin-ortodoxa din invatzaturile lor ca sa ma mantuiesc de la Domnul shi nu de la mine sau de la oamenii batjocoritori... sau de la chipul de aur al regelui Nabucodonosor... de argint, de arama, de fier shi de lut...
iar lui Ellen White nu i-am gasit nimic mincinos ca nu atzi prezentat decat interpretari fanteziste shi concluzii pro sau contra de la nishte oameni absurzi... neduhovniceshti...
ca v-am spus ca ea vedea despre Sanctuarul conshtiintzei Romaniei Creshtine... asta imi pare la prima vedere...
deci te intreb: tzine batjocura shi insinuarea shi bagarea tuturor in aceiashi oala drept argument? sau nu shtii ca antihristul se va recunoashte mantuitor numai pe sine? schimband sabatul shi simbolul credintzei?
caci am explicat cand a lasat Cuvantul lui Dumnezeu sa tzinem sfanta Duminica asha ca Sabatul: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" shi v-am demonstrat ca e conform cu marturiile din scriptura... deci se poate ca evreii ishi vor schimba sabatul sau creshtinii nu vor pricepe cum se tzine... dar v-am aratat dupa scriptura ca asha e cum zice Cuvantul lui Dumnezeu... deci sa nu va lasatzi inshelatzi... shi dumneata ma persiflezi? te iert, dar daca vrei sa discutam despre Ellen W, da te rog vedenii, exemple din viatza ei shi apoi sa vedem daca sunt conforme cu Calea, Adeavarul shi Viatza...
ca ea negreshind nimanui poate voi atzi shi transformat-o in criminala... poi criminali sunt cei ce mint shi osandesc pe nedrept pe baza ei deci pentru ce facetzi ca ei? adica mereu facetzi viceversa dupa cum nu a cerut Hristos? de ce avetzi mintea patimashe shi facetzi mereu viceversa pentru nedreptate? pentru ce prigonitzi sfintzii? daca e o sfanta shi Ellen White? sau pentru ca voua nu va vine sa credetzi atunci musai e vinovata? dar cum poate fi cineva vinovat fara probe ci pe presupuse interpretari? pro sau contra cand e clar ca nici ea n-a priceput atunci prea clar... ci vor intzelege mai tarziu... deci sa fim cinstitzi shi sa rabdam pana la sfarshit ferindu-ne de a improshca cu noroi... mai ales intre noi... pacatoshii
deci eu te iert shi te rog ma iarta shi dumneata daca te-am deranjat...
Doamne Ajuta! (sf Treime ce lucreaza prin sfintzi pe care in general gLumea nu-i recunoashte, ii leapada shi-i huleshte crezand fara dubiu pe mincinoshi... caci cu totzii iubesc intunericul rautatzii, shi de aia vor primii totzi apostatzii cu bratzele deschise shi entuziasm pe dracii shi pe fiul faradelegilor ce se va da drept Dumnezeu dar e defapt un om in care a crescut antihristul caci a intrat satana in el... asha cum spune sf Lavrentzie)