Citat:
În prealabil postat de BursucGabrielaIonela
Desi este un subiect destul de discutat as vrea sa imi spun si eu parerea. Eu sunt casatorita, cand locuiam la Iasi aveam in dormitor chiar multisoare icoane la capatul patului pentru ca mobila din camera si patul nu putea fi asezata altfel. Era si camera noastra de rugaciune, si asta ce ar fi insemnat sa numai pun icoane in camera pentru faptul ca ma schimb de haine sau alte intimitati. Nu cred ca ar trebui sa ne fie jena, e ceva firesc pur omenesc. Acum ca is la capatul patului sau in alta parte cred ca e acelasi lucru, pana la urma tot esti vazut nu? . Nu ne rugam icoanei -lemnului ci sfantului care il intruchipeaza deci esti vazut pretutindeni. Nu stiu daca e o parere avizata,  doar un preot poate da un raspuns pe masura cred.
Totusi si eu m-am intrebat si uneori am simtit acea jena .
Cu drag Gabriela! 
|
Multumim Gabi, felicitari, mi-a placut cit de simplu si natural ai comentat mai sus, asa cum i se cuvine unui adevarat credincios linistit normal din lume, casatorit(a) si care se straduieste sa nu se minta pe sine insusi evitind ipocrizia adusa de habotnicie.
Sa stii ca pe cei ca tine se tine credinta( SI ESTE TRANSMISA CORECT), traditiile, linistea, iubirea, si pacea din suflet
Doamne Ajuta!