Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2009, 16:27:50
BursucGabrielaIonela BursucGabrielaIonela is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2006
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru BursucGabrielaIonela
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Cum vedeti voi icoanele in dormitor,la capul patului mai ales cei casatoriti,eu una de la o vreme ma tare jenez in dormitorul meu cind vine timpul sa ma schimb de haine
Desi este un subiect destul de discutat as vrea sa imi spun si eu parerea. Eu sunt casatorita, cand locuiam la Iasi aveam in dormitor chiar multisoare icoane la capatul patului pentru ca mobila din camera si patul nu putea fi asezata altfel. Era si camera noastra de rugaciune, si asta ce ar fi insemnat sa numai pun icoane in camera pentru faptul ca ma schimb de haine sau alte intimitati. Nu cred ca ar trebui sa ne fie jena, e ceva firesc pur omenesc. Acum ca is la capatul patului sau in alta parte cred ca e acelasi lucru, pana la urma tot esti vazut nu? . Nu ne rugam icoanei -lemnului ci sfantului care il intruchipeaza deci esti vazut pretutindeni. Nu stiu daca e o parere avizata, doar un preot poate da un raspuns pe masura cred.
Totusi si eu m-am intrebat si uneori am simtit acea jena .
Cu drag Gabriela!
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri.
http://ioanagabi.weblog.ro/
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Icoanele din scoli alexina Stiri, actualitati, anunturi 95 03.03.2014 12:36:26
Icoanele eretice glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 24.07.2013 22:25:47
ma intereseaza icoanele bizantine carmenserghi Pictura si Sculptura Bisericeasca 10 01.05.2011 10:07:43
Vor sa elimine icoanele din scoli Va_iubesc Stiri, actualitati, anunturi 79 26.06.2010 15:56:53
Icoanele din scoli eu4talk Stiri, actualitati, anunturi 15 26.06.2007 21:00:04