View Single Post
Vechi 08.09.2009, 23:39:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
Am trait o minune foarte mare cu Maica Domnului (au fost mai multe, dar asta le-a intrecut pe toate).

Ma aflam intr-o situatie de cumpana si un dohovnic de la o manastire, mi-a dat canon si binecuvantare sa citesc de 40 de ori Paraclisul Maicii Domnului. Am cerut de la o maica o carte despre sfintii romani. Citeam cu o sora care era de serviciu la lumanari despre Sfantul Nicodim de la Tismana. A doua zi , cand eram pe la al 28-lea Paraclis, dimineata, dupa Sfanta Liturghie, o maica mi-a dat cartea "Trepte spre monahism" de Arsenie Boca. Dupa cateva minute, duhovnicul m-a trimis la Prislop. Am luat o ocazie, am gasit un tren in cinci minute, in tren un preot care sluijise la Prislop. Acolo i-am aflat pe Sfantul Nicodim de la Tismana si pe autorul cartii - parintele Arsenie Boca. Am inteles ce aveam de facut... Dupa doua saptamani, pe timp de iarna, ma aflam intr-un alt oras, aveam un serviciu nou si suficient de bun, locuinta si o misiune de indeplinit.

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, minunate sunt minunile tale, miluieste-ne!
Minunată istorioara ta ! Gând la gând cu bucurie, chiar am vrut să îndemn pe cei de aici să însereze în acest topic , întâmplări și minuni spre Slava Maicii Domnului . Să fi binecuvântată dragă "teatru de copii" ! +