Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2009, 23:34:19
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit si eu

Am trait o minune foarte mare cu Maica Domnului (au fost mai multe, dar asta le-a intrecut pe toate).

Ma aflam intr-o situatie de cumpana si un dohovnic de la o manastire, mi-a dat canon si binecuvantare sa citesc de 40 de ori Paraclisul Maicii Domnului. Am cerut de la o maica o carte despre sfintii romani. Citeam cu o sora care era de serviciu la lumanari despre Sfantul Nicodim de la Tismana. A doua zi , cand eram pe la al 28-lea Paraclis, dimineata, dupa Sfanta Liturghie, o maica mi-a dat cartea "Trepte spre monahism" de Arsenie Boca. Dupa cateva minute, duhovnicul m-a trimis la Prislop. Am luat o ocazie, am gasit un tren in cinci minute, in tren un preot care sluijise la Prislop. Acolo i-am aflat pe Sfantul Nicodim de la Tismana si pe autorul cartii - parintele Arsenie Boca. Am inteles ce aveam de facut... Dupa doua saptamani, pe timp de iarna, ma aflam intr-un alt oras, aveam un serviciu nou si suficient de bun, locuinta si o misiune de indeplinit.

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, minunate sunt minunile tale, miluieste-ne!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Colindele - lauda Nasterii Domnului sau a Craciunului? Paisie Aghioritul Craciunul - Nasterea Domnului 14 20.01.2016 06:38:40
NASTEREA MAICII DOMNULUI georgeval Diverse Sarbatori 53 07.09.2013 22:56:58
Postul Maicii Domnului, scara spre Poarta Cerului Sf.Asteapta Generalitati 17 31.07.2012 00:18:42
Icoana Maicii Domnului rld_mario Arta bisericeasca in general 15 27.04.2010 10:37:14
Acatistul MAICII DOMNULUI cristiboss56 Rugaciuni 6 08.12.2007 05:04:38