Subiect: despre nazisti
View Single Post
Vechi 09.09.2009, 22:05:07
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Selectie observationala at it's best. Deci boierii erau romani, dar erau ticalosi, deci nu erau reprezentativi pentru natia romana. Horea si ceilalti erau eroi si patrioti, deci erau reprezentativi.
Pur si simplu nu dadeau dovada de a fii romani! Nu ma repet!

Citat:
Si tie rationamentul asta ti se pare OK? Adica o natie se defineste doar prin elementele ei bune, nu si prin alea proaste?
Prin romanii care au crezut in Hristos si in Neam, noi am reusit sa pastram romanismul nostru.

Esenta neamului nostru ei sunt.

Citat:
Aaaa, deci pentru a intelege cu adevarat trebuie sa simt. De unde pana unde studiul istoriei, care se bazeaza pe date si surse, se face simtind? Il faci simtind doar daca vrei sa ajungi la o anumita concluzie, si e clar ca tu asta faci.
Bravo! Scoate totul din context, fa harcea-parcea si serveste aici.

Alo, nu ne putem intelege. Cand eu iti vorbesc despre Stefan cel Mare, despre Mihai Viteazul, despre Capitan, despre toti eroii nostri si tu te uiti (ipotetic vorbind) ca o leguma evolutionista la mine, fara ca in interiorul tau sa se miste ceva, nu ne putem intelege.

Dar vad ca nu ai raspuns la intrebarea mea.

ESTI ATEU? Astept...

Citat:
Nu te intereseaza faptele, si nu te intereseaza sursele, in afara celor care confirma ce simti tu. E OK din partea mea, dar nu prezenta rezultatul "cercetarilor" tale ca fiind obiectiv sau bine documentat.
Citeste din nou ce am scris sus!

Ce cercetari? Dezvolta!

Citat:
Faptul ca tragi o paralela intre religie si istorie e comic. Religia se bazeaza pe credinta, iar istoria pe dovezi. Vezi ca le cam amesteci.
Adica?

Dumnezeu exista! Punct!

Uita-te in jurul tau, uita-te la tine! Esti fiul lui Dumnezeu, noi suntem fii lui Dumnezeu!

Ateismul asta e doar o copilarie; la fel si evolutionismul si toate tampeniile evolutioniste (ca ne tragem din maimuta s.a.m.d.)

Dar daca esti ateu, nu poti intelege, nu poti sa simti ce simt eu cand vorbesc de neam si Dumnezeu! Intelegi?

Si repet, esti ateu? Ca numa' aia se intreaba de ce cerul e albastru, de ce avem doua picioare si nu 3...

Uite ca Romania a dat gooool! :)

Eu am simtit o mare bucurie! Tu ai simtit ceva?
Reply With Quote