View Single Post
Vechi 13.09.2009, 12:19:53
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de HoratiuM Vezi mesajul
Până una-alta, n-am văzut nici o dovadă din partea Dvs.. Doar povești de adormit copiii și o retorică foarte comodă și plină de sine.

Dar, pentru că-mi cereți fie și o singură dovadă privitoare la minciunile lui Roncea, fie!, am să vă satisfac cererea. Este vorba despre cazul "plagiatului" lui Liiceanu. O situație tipică de linșaj intelectual în care atât Roncea, cât și Spânu et comp. au excelat în enormități de un penibilism elucubrant. Aberațiile ronceniene au atins acolo un climax, ca să spun așa. La fel și mistificările și minciunile. Pe mine chiar m-a mirat tactica pe care au ales-o pentru că a fost de o prostie incredibilă. Să-l acuzi pe Liiceanu de plagiat față de Heidegger într-o carte în care Liiceanu comentează câteva texte ale lui Heidegger publicate în același volum este culmea inepției și a obscenității.

Cât despre infantilism și obrăznicie, cred că astfel de epitete ar fi cu mult mai puțin înverșunate atunci când v-ați da seama cât de mult vă afectează chiar pe Dvs., din păcate.

Aș aștepta mostre ale "minciunilor" lui Pleșu dacă nu m-aș teme că o să asist aici la vechea tactică a mistificării spuselor și a scoaterii lor din context.
Poarta-te matur, adu citate daca vrei sa sustii ceva, trimiteri, altfel nu stiu daca îti bati joc sau chiar vrei sa discuti. Pâna când vei proceda cum trebuie, ati acorda atentie e pierdere de vreme.