View Single Post
Vechi 13.09.2009, 19:39:08
condor
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Biblia te contrazice categoric:
7. În ziua întâi a săptămânii (Ziua Domnului sau Duminica) adunându-ne noi să frângem pâinea, Pavel, care avea de gând să plece a doua zi, a început să le vorbească și a prelungit cuvântul lui până la miezul nopții. (Fapte 20
Ziua Domnului este sambata. "Fiul omului este Domn chiar si al sambetei" (Marcu 2:27)
"Dar ziua a saptea este ziua de odihna inchinata Domnului. ..Caci in sase zile a facut Domnul cerurile, pamantul si marea si tor ce este in ele, iar in ziua a saptea S-a odihnit; de aceea a binecuvantat Domnul ziua de odihna si a sfintit-o". (Iesirea 20:10,11- porunca a patra).

Singura zi despre care Sfanta Scriptura ne spune ca Dumnezeu a binecuvantat-o si a sfintit-o este ziua a saptea.

In plus, primii crestini nu faceau frangerea painii numai in ziua intaia ci in fiecare zi. (Fapte 2:46)

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
10. Am fost în duh în ziua Domnului (duminică) și am auzit, în urma mea, glas mare de trâmbiță,
Asa cum am mai aratat, ziua Domnului este ziua a saptea (singura zi, din saptamana, binecuvantata si sfintita de Dumnezeu)