Citat:
În prealabil postat de topcat
Se pot realiza insa experimente care sa ne arate cit de probabile ar fi unele din aceste ipoteze.
Existenta acestor ipoteze (chiar si multitudinea lor) nu duc la necesitatea creatiei.
|
Se pot realiza????? Adica nu au fost realizate pana acum?????....Parerea mea, s-au realizat si nici unul nu a mers
Asa pot elabora si eu o teorie..asta nu e greu deloc, insa ideea de baza e sa afli Adevarul, si exista un singur Adevar. Daca stiinta va gasi raspunsul si va demonstra lumii intregi ca poate crea o celula si de acolo numeroase specii...eu voi crede numai in Om, dar in acest moment nu se pune problema sa cred in niste " teorii si ipoteze" mai mult sau mai putin interesante
Gandeste-te numai la diferentele dintre animale si Om...iar logica mea pur si simplu nu ma lasa sa cred ca eu am putut evolua dintr-o maimuta, pur si simplu nu vad asemanarea =))...dar daca Darwin a vazut-o, inseamna ca o fi avut niste trasaturi aparte, si de asmenea o perceptie a lucrurilor foarte originala =)) si stiu si cine e muza

.