View Single Post
Vechi 18.09.2009, 12:54:13
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Citat tricesimusquintus:
În prealabil postat de vsovi
nu tzi-am aratat ca sfarshitul celor 4 evanghelii arata noua randuiala a sfintei Duminici facuta de Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica Lui?

Nu mi-ati aratat, doar ati tot repetat fraza asta iar si iar. Nici macar in Biblia Ortodoxa, evangheliile nu se termina asa. Ba inca, Evanghelia dupa Matei se termina astfel:

20. "Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin." (Matei 28) Domnul ne-a poruncit sa pazim sambata (porunca a IV-a), nu duminica.

Raspuns:
Noua Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica din sfintzi ne-a poruncit sa tzinem sfanta Duminica (ce include toate poruncile shi nu numai porunca 4-a) formata asha cum tzi-am aratat mai sus: aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici

Citat tricesimusquintus:
iar Cuvantul lui Dumnezeu (sf Treime cu binecuvantarea Lui shi a toate oshtile cereshti) ne invantza cand trebuie tzinuta:
"de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui"

Fraza asta ati repetat-o si de mai multe ori in ciuda invataturii ei aiuristice.

Raspuns:
shi mai o repet odata in ciuda celor aiuritzi:
CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui"

Citat tricesimusquintus:
iar eu observ ca noua zi sfanta a Duminicii ce se tzine precum in Cerul cel Nou asha shi pe Pamantul cel Nou

Domnule n-ati observat bine, ba inca ati observat tocmai pe dos! In "Cerul cel Nou shi pe Pamantul cel Nou" se va tine Sabatul (sambata) nu duminica:

Isaia 66:22-23 "Căci după cum cerurile cele noi, și pămîntul cel nou, pe cari le voi face, vor dăinui înaintea Mea-zice Domnul-așa va dăinui și sămînța voastră și numele vostru. În fiecare lună nouă și în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, -zice Domnul. -"

Raspuns:
ba se va tzine sfanta Duminica:
CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui"
Sa fi dumneata sanatos!