![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar nu tzi-am dat raspunsuri shi explicatzii? nu tzi-am aratat ca sfarshitul celor 4 evanghelii arata noua randuiala a sfintei Duminici facuta de Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica Lui? iar Cuvantul lui Dumnezeu (sf Treime cu binecuvantarea Lui shi a toate oshtile cereshti) ne invantza cand trebuie tzinuta: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" iar eu observ ca noua zi sfanta a Duminicii ce se tzine precum in Cerul cel Nou asha shi pe Pamantul cel Nou e formata din jumatate din ziua de vechi Sabbath shi jumatate din ziua intai a saptamanii dupa cum erau socotite zilele la creatzie (a fost o seara shi a fost o dimineatza), denumita ziua Soarelui in vechime pentru ce vretzi doar ca sa va contrazicetzi spre mandrie? va plac oare sofismele scripturistice ale sharpelui mai mult decat Adevarul Ascultarii de Dumnezeu? Last edited by vsovi; 18.09.2009 at 09:15:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
20. "Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin." (Matei 28) Domnul ne-a poruncit sa pazim sambata (porunca a IV-a), nu duminica. Citat:
Citat:
Isaia 66:22-23 "Căci după cum cerurile cele noi, și pămîntul cel nou, pe cari le voi face, vor dăinui înaintea Mea-zice Domnul-așa va dăinui și sămînța voastră și numele vostru. În fiecare lună nouă și în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, -zice Domnul. -" |
|
|||
|
|||
![]()
Tu crezi doar daca se intampla ca un Apostol sa dea un citat asa cum Sf Ap Iuda a citat din Traditia evreiasca despre lupta Sf Arh Mihail cu diavolul pentru trupul lui Moise (pe care voi l-ati talcuit ca Hristos l-a inviat cu tot cu trup desi nu scrie nicaieri asta). Deci, pentru voi Sfanta Traditie poate fi citata doar daca se intampla ca un apostol s-o citeze si sa scrie in Biblie negru pe alb, altfel nu e valabila, chiar daca un urmas direct al ultimului Apostol, Sf Ap Ioan Evanghelistul afirma ca el si crestinii din timpul lui tin ziua Domnului. De aceea va rataciti in Scriptura caci nu aveti ca dreptar Sfanta Traditie din care si Biblia s-a nascut caci Hristos nu a scris nimic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Romani 2:20 "povățuitorul celor fără minte, învățătorul celor neștiutori, pentrucă în Lege ai dreptarul cunoștin ei depline și al adevărului" Ratacirea vine ca urmare a necunoasterii Scripturilor: Matei 22,29 "Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." Va inselati singur. Biblia s-a nascut din ispiratia Duhului Sfant nu din traditii. Va rataciti singur nestiind Scripturile. Sunteti sigur ca Hristos nu a scris nimic? |
|
|||
|
|||
![]()
Cele 3 posibilitati reflecta perfect realitatea din timpul lui Ioan, realitatea in vremea urmasilor lui era cu totul alta. Ziua Domnului (Sambata) a trecut printr-un proces evolutiv (mai degraba involutiv), si in mai putin de 2 secole a devenit ziua Domnului-Domini Dies (duminica). O erezie ridicata la rang de dogma bisericeasca.
|
|
|||
|
|||
![]()
si ce sarbatoriti voi sambata, cand va duceti la Biserica?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citat tricesimusquintus:
În prealabil postat de vsovi nu tzi-am aratat ca sfarshitul celor 4 evanghelii arata noua randuiala a sfintei Duminici facuta de Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica Lui? Nu mi-ati aratat, doar ati tot repetat fraza asta iar si iar. Nici macar in Biblia Ortodoxa, evangheliile nu se termina asa. Ba inca, Evanghelia dupa Matei se termina astfel: 20. "Învățându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin." (Matei 28) Domnul ne-a poruncit sa pazim sambata (porunca a IV-a), nu duminica. Raspuns: Noua Domnul Iisus Hristos impreuna cu Biserica din sfintzi ne-a poruncit sa tzinem sfanta Duminica (ce include toate poruncile shi nu numai porunca 4-a) formata asha cum tzi-am aratat mai sus: aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici si aici Citat tricesimusquintus: În prealabil postat de vsovi iar Cuvantul lui Dumnezeu (sf Treime cu binecuvantarea Lui shi a toate oshtile cereshti) ne invantza cand trebuie tzinuta: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" Fraza asta ati repetat-o si de mai multe ori in ciuda invataturii ei aiuristice. Raspuns: shi mai o repet odata in ciuda celor aiuritzi: CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" Citat tricesimusquintus: În prealabil postat de vsovi iar eu observ ca noua zi sfanta a Duminicii ce se tzine precum in Cerul cel Nou asha shi pe Pamantul cel Nou Domnule n-ati observat bine, ba inca ati observat tocmai pe dos! In "Cerul cel Nou shi pe Pamantul cel Nou" se va tine Sabatul (sambata) nu duminica: Isaia 66:22-23 "Căci după cum cerurile cele noi, și pămîntul cel nou, pe cari le voi face, vor dăinui înaintea Mea-zice Domnul-așa va dăinui și sămînța voastră și numele vostru. În fiecare lună nouă și în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea, -zice Domnul. -" Raspuns: ba se va tzine sfanta Duminica: CLD: "de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui" iar citatul prezentat de tine arata valabilitatea Cuvantului lui Dumnezeu caci "cu tot Cuvantul ce iese din gura lui Dumnezeu se va hrani omul shi nu numai cu pâine". Last edited by vsovi; 18.09.2009 at 17:08:58. |
|
|||
|
|||
![]()
De unde stiti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 13:02:53 |
'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 14:32:51 |
Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 22:37:30 |
Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 21:32:25 |
|