View Single Post
Vechi 18.09.2009, 15:34:00
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Iisuse, cata toleranta pe crestinul din ziua de azi!
Scuze ca din motive de timp nu pot sa caut si eu mesajele "crestine" ale forumistilor la adresa ateilor (gasesti destule detalii picante nesanctionate de nimeni in topicurile de la alte religii) dar nu inteleg cum ai citit doar ce a scris topcat care pana una alta nu e nicidecum lup in blana de oaie cat timp scrie clar la semnatura ca e ateu. Mai multa sinceritate nici ca se poate. Omul si-a declarat pe fata intentiile. Intentii care pana la urma sunt misionare, doar ca n-au niciun D-zeu cu care sa sperie lumea.
Si inca ceva, unde a jignit topcat pe cineva de pe forum? Crezi ca la cati atei au fost banati fara sa jigneasca topcat nu e foarte atent?
vedeti cata dreptate are ai2? asa este.asa zisi atei isi marturisesc convingerile dar nu jignesc
pe nimeni, iar noi, in vartutea credintei crestine ne permintem sa jignim.din pacate e si cazul meu, care cand aud ceva contrar ideilor mele imi sare repede tandara.multumim ca ne mai trageti de maneca si ne reamintiti statul de crestini

dar voi nu aveti altceva de lucru decat sa intrati pe un forum ortodox?sau care e placerea voastra ?de a fi ironici, de a produce suparare(chiar daca nu jigniti)?
sau carui fapt se datoreaza desele voastre vizite pe forum?ca sigur nu vreti sa va intariti duhovniceste.si atunci?...
Reply With Quote