![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe nimeni, iar noi, in vartutea credintei crestine ne permintem sa jignim.din pacate e si cazul meu, care cand aud ceva contrar ideilor mele imi sare repede tandara.multumim ca ne mai trageti de maneca si ne reamintiti statul de crestini dar voi nu aveti altceva de lucru decat sa intrati pe un forum ortodox?sau care e placerea voastra ?de a fi ironici, de a produce suparare(chiar daca nu jigniti)? sau carui fapt se datoreaza desele voastre vizite pe forum?ca sigur nu vreti sa va intariti duhovniceste.si atunci?... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, tu nu te simti jignita? Toleram ecumenismul, toleram ateismul, toleram budismul, yoga, etc. Unii sunt atat de "orbi", incat nu vad lucrarea satanei in asa-zisa "iubire"... Din "iubire" tre' sa tacem, din "iubire" nu tre' sa afirmam ca Ortodoxia e Dreapta Credinta ca poate ii jignim pe musulmani, evrei, etc... Din ce am citit pana acum, Sfintii Parintii au luat intotdeauna atitudine impotriva ereziilor! Sfintii nostri, au luat intotdeauna atitudine impotriva catolicilor. Cred eu, ca "iubirea" asta falsa, ne orbeste... |
|
||||
|
||||
![]()
nu e vorba de "iubire", nu ma facut nici o aluzie la acest subiect.daca convingerile noastre religioase sunt diferite de ale lor asta nu inseamna ca ei ne sunt inferiori si avem dreptul sa-i jignim.Hristos ne invata sa-i iubim si pe dusmani, adica pe cei care ne fac rau.nu am zis ca trebuie sa fi de acord cu ce afirma ei, ci doar ca atitudinea noastra fata de ei nu este potrivit evangheliei.nu corespunde "statutului" de crestini.Hristos n-a facut rau nimanui, nu a jignit pe nimeni.
nu confunda iubirea aproapelui cu toleranta ecumenista, a pacatului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
una e sa fi aspru, sa iei atitudine, si alta e sa jignesti. nu crezi? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai a spune ca ateismul este o nebunie, te indobitoceste este o jignire? A spune ca islamul, budismul, yoga s.a.m.d. sunt lucrarea satanei este tot o "jignire" d.p.t.d.v.?
|
|
||||
|
||||
![]()
nu, dar a spune ca X e retardat mi se pare o jignire
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poate ca amindoi am putea mai bine sa incercam sa intelegem cele citite de dumneata,daca poti posta aici sau macar sa reproduci,caci ma gindesc ca nu mai sti precis unde si cine a scris asa ceva.Caci Dumnezeu ESTE IUBIRE si ESTE NEPARTINITOR,iar eu stiu ca cine NU ARE acestea calitati,NU ESTE AL DOMNULUI,indiferent cine este si indiferent cum se numeste. PS: este posibil ca termenul ERETIC sa difere ca inteles la noi doi. La mine,termenul defineste un om care (nu conteaza ce afirma acel om) tot timpul IMPUNE,DORESTE,CONTROLEAZA,AGRESIV,INTOLERANT,VIOL ENT,CURVAR,...si...ar mai fi.Nu pot sa introduc mindria caci toti suferim de ea,sau iubirea de sine,caci si eu sint aflat in raza ei..ma rog,aceste sentimente care totusi,nu sint chiar asa degradante.Si asta pentru caci privesc faptele si nu vorbele,caci...VORBA MINTE DAR FAPTA DESCOPERA. Si ar mai fi o interpretare..ERETIC=PAGIN Si atunci apostolul Pavel ne spune ''cu paginii,m-am facut ca paginii ca poate sa dobindesc vreunul din ei''..deci,faptele paginilor erau asa : betia,adulter,desfrinarea,imbuibarea,necredinta (necunoasterea lui Isus),inchinarea la idoli (poftele) caci tot el ne instinteaza (apostolul) ca inchinarea la idoli nu era altceva decit servirea poftelor celor multe ale trupului.Si cred ca sf Ioan Scararul (?) numara peste 300 (crec ca peste 400,nu mai stiu precis) de DRACI numindu-i...dracul desfrinarii,dracul pintecelui,etc etc. Amin. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|