Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Mă bucur că în sfârșit au apărut și reacții la cele scrise de mine.Nu creau să comentez și nici să acuz.Sunt convinsă că în urma acestei vizite toate cele trimise vor ajunge la familia necăjită.Lucrurile mai "fine "trimise puteau fi vândute și cu banii acoperite alte necesități.
Eu am spus că locuința luxsoasă este o locuință de serviciu-vă rog să recitiți.
Și pentru că doresc să dau concret ajutor ( nu am cum ajuta cu bani sau alte lucruri ) locuind într-un oraș la 50 km de Târgu-Bujor pot să merg cu microbuzul (am transport gratuit) pentru a învăța acești copii să se spele să folosească un aragaz și o butelie care sunt trimise,să facă mâncare și să țină casa curată deoarece sunt la pensie și am timp.
Cea mai mare urgență ar fi să se facă soba pentru care trebuie cărămidă,portiță burlane și un meseriaș.
|
Doamne-ajuta!
Tot mai vreti sa acuzati?! Atunci cand gresesti iti ceri iertare. Nu continui sa insinuezi cu jumatate de gura aceleasi uraciuni.
Butelia si aragazul (daca este vorba de cel fara cuptor) nu sunt trimise. Au fost cumparate de sora Nutzy din banii trimisi.
Daca o sa ii puneti sa vanda ce primesc vor fi aspru judecati de comunitate. Dar cel mai rau, ii veti invata gresit. Pentru ei ar fi foarte usor sa vanda caritatea altora. A fost o vreme cand tatal a vandut pana si vacuta. In localitate sunt si alti amarati. Vorbiti cu parintele si o sa va spuna cui puteti sa le faceti o mare bucurie cu ele.
Mai mult chiar. O doamna doctor din Bucuresti le-a cumparat foarte multe lucruri. Mi le-a incredintat sa le duc la Tg Bujor. Ce credeti ca ar simti doamna doctor si toti cei ce lucreaza in clinica dansei, si care au pus suflet si bani, daca ar afla ca acele lucruri pe care le-au cumparat cu drag au fost vandute de dumneavoastra pentru ca unele din ele erau mai "fine".
Cum va puteti aroga dreptul de a schimba destinatia unor lucruri care nu va apartin? Nu-i invatati, si mai ales, nu-i puneti pe ei sa vanda ce primesc.
Pentru reparatii mergeti, va rog, la primar si amintiti-i ca a promis oameni si materiale (var) pentru repararea casei.
Dar, ganditi-va bine. Daca o sa raspanditi si in localitate aceleasi vorbe cu cele ce ati postat aici, o sa faceti mult rau.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute sa faceti numai bine, asa cum pareti a fi intentionata. Este nevoie de dumneavoastra acolo, este nevoie si de alte persoane. Dar, lasati sabia acasa.
Doamne-ajuta!