![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tot mai vreti sa acuzati?! Atunci cand gresesti iti ceri iertare. Nu continui sa insinuezi cu jumatate de gura aceleasi uraciuni. Butelia si aragazul (daca este vorba de cel fara cuptor) nu sunt trimise. Au fost cumparate de sora Nutzy din banii trimisi. Daca o sa ii puneti sa vanda ce primesc vor fi aspru judecati de comunitate. Dar cel mai rau, ii veti invata gresit. Pentru ei ar fi foarte usor sa vanda caritatea altora. A fost o vreme cand tatal a vandut pana si vacuta. In localitate sunt si alti amarati. Vorbiti cu parintele si o sa va spuna cui puteti sa le faceti o mare bucurie cu ele. Mai mult chiar. O doamna doctor din Bucuresti le-a cumparat foarte multe lucruri. Mi le-a incredintat sa le duc la Tg Bujor. Ce credeti ca ar simti doamna doctor si toti cei ce lucreaza in clinica dansei, si care au pus suflet si bani, daca ar afla ca acele lucruri pe care le-au cumparat cu drag au fost vandute de dumneavoastra pentru ca unele din ele erau mai "fine". Cum va puteti aroga dreptul de a schimba destinatia unor lucruri care nu va apartin? Nu-i invatati, si mai ales, nu-i puneti pe ei sa vanda ce primesc. Pentru reparatii mergeti, va rog, la primar si amintiti-i ca a promis oameni si materiale (var) pentru repararea casei. Dar, ganditi-va bine. Daca o sa raspanditi si in localitate aceleasi vorbe cu cele ce ati postat aici, o sa faceti mult rau. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute sa faceti numai bine, asa cum pareti a fi intentionata. Este nevoie de dumneavoastra acolo, este nevoie si de alte persoane. Dar, lasati sabia acasa. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă prin cuvintele mele am supărat pe cineva.dacă am greși față de cineva rog să fiu iertată.Eu am fost acolo și am văzut și am auzit.Sunt un mesager al celor pe care i-am însoțit și care încă nu pot să posteze.
Să așteptăm postările doamenelor pe care le-am însoțit. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Era mai bine sa va abtineti sa faceti evaluari, insinuari etc ... Eu cel putin am vazut multa fiere in aceste postari in aparenta pline de rugaciuni. Fata de doamna Lenuta ati gresit. Ce nu e clar? Asadar, se cuvine sa-i cereti iertare public, pentru ca tot public ati jignit-o! Last edited by LapetiteMoc; 21.09.2009 at 14:41:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa vedem bunele intentii cu care cele trei doamne s-au dus sa vada acei copii si sa ii ajute.
In postarea doamnei Dorina nu mi s-a parut ca ar fi facut aluzie la Nutzy ci mai degraba la cei care ar fi putut sa ia acele lucruri. Inteleg si sentimentul de frustrare pe care l-au simtit cand au vazut in ce mizerie traiesc cu toate eforturile depuse. E greu sa cresti 2 copii dar 6 ,si mai ales cand nu este o mana de femeie. Ca sa faci imbunatatiri intr-o casa trebuie bani ,nu gluma. Dupa cum arata casa ,mai degraba ar trebui ridicata alta. O casa din chirpici de lut nu costa ,dar trebuie munca si pricepere. |
|
|
|||
|
|||
|
Cineva a facut aluzie ca ar bea,e posibil sa mai ia un paharel ,dar sa ne gandim cat de obosit este si necajit,impovarat de griji.
Le trebuie o persoana sa ii organizeze ,sa ii scoata din letargie ,d-na Dorina e draguta ca face acest efort. Doamne ajuta ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ar fi trebuit să se fac eu un apel la toți care pot să ducă mai departe această acțiune să pună umărul și să o finalizăm căci nu numai banii pot ajuta așa cum unii care îi au cred! Așadar o fac acum (iertare mi-am cerut),haideți să îngropăm securea,și să ne mobilizăm,să nu vină iarna să-i găsească fără sobă,fără lemne și fără așternuturi și hăinuțe groase (toate aceste lucruri sunt dar trebuiesc folosite). Eu mi-am manifestat disponibilitatea. Aștept și pe alții. |
|
|
|||
|
|||
|
Dorina ,eu nu locuiesc linga Targu Bujor ,poate mai este cineva de pe acolo sa ajute.
Simplu fapt ca vrei sa ii ajuti e mare lucru ,un fapt cu adevarat crestinesc. Cine mai renunta in ziua de astazi la confortul lui pentru ajutorarea aproapelui ? Poate ca fetitele , care au crecut fara mama ,deci fara o orientare in viata ,vor fi calauzite de tine si vor invata cum trebuie sa se gospodareasca. Doamne ajuta ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cu mult timp in urma, ti-ai exprimat dorinta ca numele tau de botez sa nu fie facut public.. si dorinta ti-a fost respectata pana acum de catre toti mebrii forumului care iti cunosc numele.. In privinta celeilalte doamne, , daca chiar doreste sa ne comunice ceva in mod direct,ce te face sa crezi ca i-ar fi greu sa isi creeze un alt id si sa spuna ce are de zis??? Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 15:10:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Marina draga, nu am scris niciun nume referitor la cealalta doamna... Iarta-ma, dar nu vad sensul acestei explicatii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pai nu ai scris nume, dar facand precizarea ca a fost banata, e la mintea cocosului ca lumea isi da seama despre cine este vorba.Ghici ciuperca cine e?
Last edited by MarinaAlca; 21.09.2009 at 16:00:40. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 01:00:03 |
| O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 18:42:54 |
| Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 18:25:04 |
| Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 13:47:46 |
|
|